Noul Mercedes-Benz C-Klasse: primele imagini au fost publicate pe internet de un site spaniol

de Sebastian Toma
Marti, 29.10.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Primele imagini care surprind noua generaţie a lui Mercedes-Benz C-Klasse au fost publicate pe internet înainte de dezvelirea oficială a modelului.

Esential 90 de milimetri reprezintă diferenţa de lungime dintre noul şi actualul C-Klasse.
Mercedes-Benz C-Klasse va primi o nouă generaţie în 2014, dar primele imagini ale acesteia au ajuns deja pe internet, după ce au fost publicate de cei de la Diariomotor, un portal spaniol. Noul model prezintă un design inspirat puternic din noua generaţie a lui S-Klasse, generaţia W205 a lui C-Klasse arătând precum un "S-Klasse la scară". Pe lângă noile forme, modelul de clasă medie se bucură de o nouă platformă şi de un interior schimbat complet. Reprezentanţii Mercedes-Benz nu au confirmat încă veridicitatea imaginilor alăturate, modelul fiind programat pentru debut în luna noiembrie, în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles.

Noua platformă a lui C-Klasse vine cu un ampatament mărit, menit să asigure mai mult spaţiu pentru pasagerii din spate. Această schimbare marchează şi o diferenţiere de CLA, berlina compactă a producătorului german, prima din istoria mărcii din Stuttgart.

Astfel, noul C-Klasse este cu aproape 90 de milimetri mai lung decât actuala generaţie a modelului german. În echiparea standard, C-Klasse va garanta clienţilor săi un ecran color de 7 inch pentru a asigura interacţiunea utilizatorului cu sistemul multimedia. Opţional, el poate fi înlocuit cu un altul, de 8.4 inch, la care se poate adăuga un head-up display şi o suprafaţă de comandă senzitivă pe consola centrală.

Tot în materie de gadget-uri, C-Klasse mizează şi pe un senzor care detectează automat montarea unui scaun de copil pe locul pasagerului dreapta, dezactivând automat airbagul. Această găselniţă le va aduce multe puncte la testele de siguranţă EuroNCAP. La capitolul tren de rulare, noul C-Klasse va fi disponibil alături de suspensia Airmatic. Aceasta va oferi patru moduri de rulare (botezate ca cele de la BMW: Comfort, Eco, Sport şi Sport Plus) şi o funcţie de autonivelare, care va reduce garda la sol pe autostradă pentru a îmbunătăţi aerodinamica şi, implicit, consumul.

Via Diariomotor

Comentarii (12)

  • Pur si simplu nu ma impac cu imaginea interiorului,acel ''televizor'' pus pe bord arata aiurea,strica tot aspectul.
    27 33
  • Hmmmmmm mrumosssssss
    17 12
  • Dacia Plant
    Daca arata asa, nu vad diferenta intre el si S-class. Devin ceva gen Audi si ei.
    23 14
  • Eram sigur (am si spus mai de mult pe aici) ca o sa fie un S mai mic pe afara.
    @Dacia Plant
    O sa fie diferenta la interior si tinuta de drum.....S-ul este ca o perna cu puf de gasca iar C-ul ca o perna cu silicon.
    18 6
  • Dacia Plant
    @Scorpionul.negru

    Si C-class are o tinuta de drum buna. Oamenii vad masina ca design din exterior, nu prin prisma tinutei de drum sau a interiorului. Acuma si ei abuzeaza si fac toate modelele cu acelasi design precum face in acest moment BMW, AUDI, HYUNDAI, etc. Se pare ca si ei isi pierd originalitatea.
    18 6
  • @Dacia Plant
    Eu NU am spus ca nu are tinuta de dum buna. E chiar foarte buna la cel actual iar la asta de o sa apara sigur o sa fie mult imbunatatita. Dar e mare diferenta dintre S si C. Poate la asta nou nu va mai fi asa diferenta dar vor pastra regula si anume S si restu....
    11 5
  • viata privita printr-un geam de mercedes...
    ... din exterior

    ;)
    24 4
  • Johnny
    cat de bine poate arata, e adevarata vorba aia cand te urci intr-o masina mercedes te indragostesti de masina.
    16 3
  • In poza 2 din cauza grillei seaman cu CLA, poza 3 din cauza grilei cu S. Parerea mea chiar daca din spate seria 3 este 5, cu pachet M arata putin mai bine ca C.
    7 6
  • o sa mature pe jos cu a4 seria 3 LA UN LOOOOC !!! Oamenii astia chiar muncesc pt banii aia, ce au putut sa scoata :X:X:X
    2 4
  • Doamne cand dau de ochelaristii astia cu dioptriile prea mari,cum observa ei muchii comune, ca seamana cu mama seamana cu tata seamana cu ma-sa , arata cum ar treubi sa arate un mercedes, peste orice altceva !!
    1 3
  • ce aiurea arata display-ul de ep sonsola. tot timpul o sa fie plin de praf in spatele lui....
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru