Noul Volkswagen ID.4 GTX este disponibil pentru precomandă. Start de la 50.000 de euro în Germania

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 19.05.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul german de automobile a demarat campania de precomandă a noului ID.4 GTX, versiunea de performanță a modelului cu același nume. În Germania, acesta pornește de la 50.415 euro.

După o campanie lungă de promovare, Volkswagen a lansat la finalul lunii aprilie noul ID.4 GTX. Cu alte cuvinte, versiunea de performanță a SUV-ului cu zero emisii ID.4.

Din punct de vedere estetic, noul ID.4 GTX se deosebește de celelalte versiuni prin câteva elemente specifice unui Volkswagen cu valențe sportive: grilă frontală neagră, faruri LED Matrix, jante cu diametrul de 20 de inch (21 inch opționale), stopuri LED cu efect 3D și spoilere noi.

Pentru interior, Volkswagen a pregătit, printre altele, scaune sport și cusături roșii, volan cu funcție de încălzire, și un display de 10 inch pentru sistemul multimedia, oferit în standard.

Noul Volkswagen ID.4 GTX este echipat cu două motoare electrice (câte unul pe fiecare punte) și oferă 299 de cai putere. În aceste condiții, mașina atinge 60 de km/h în 3.2 secunde, iar repriza 0-100 km/h durează 6.2 secunde. Viteza maximă este limitată la 180 km/h.

Modelul german este acum disponibil pentru precomandă.

În Germania, ID.4 GTX pornește de la 50.415 euro, iar clienții pot beneficia de un ajutor de 7.500 de euro (net) din partea statului.

SUV-ul electric, de performanță, este încă un pas făcut de Volkswagen către sustenabilitate. În 2021, germanii își propun să comercializeze 450.000 de mașini electrice și plug-in hybrid, iar până în 2030, vânzările de mașini cu zero emisii să crească cu 70%.

via Volkswagen

Comentarii (8)

  • Tambur major
    Vw doreste sa bata Tesla 3 cu electrotroaca asta cu tamburi pe puntea spate dar o vinde cu 7000euro mai scump,performante mai slabe si mai slab echipata,pai ce sa zic,"succesuri".
    12 5
  • Racul cu tamburi
    Deci asta inseamna performanta acum?
    Sa ne zica si cate ore sta la incarcat plus cat merge cu aerul conditionat pornit.
    9 6
  • @Tambur major
    Ce treaba are cu Tesla 3? Nu sunt din aceasi clasa. Dar putem ignora ca Tesla 3 nici pe bordura nu poti urca, de vopsirea ei care e rudimentara, despre interiorul de trasura cu tableta, nici un service pana in Austria si alte mici maruntisuri pentru care, crede-ma, ca ai plati mai mult de 7000 daca ai avea banii. Pana atunci... joc de glezne!
    4 8
  • @Tambur major
    Si inca ceva. Ca sa ajungi la aceleasi performante, Tesla 3 e cu 9000 mai scumpa.
    4 6
  • Tesla trece cu mult de 180km/h si are si discuri pe spate si e si mai ieftina in banii astia,ai dreptate,ne uitam la clase diferite,una arata a masina,cealalta zici ca e un Zoe mai urat.
    4 2
  • Mda, mai mult de 180. Ma intreb oare cu cine ma conversez sau daca macar are rost sa ma intreb...
    0 4
  • Cu unul caruia i-ar placea sa mearga ca tot omu' cu "Maibahu" cu 260 sau,de ce nu,cu Tesla cu 262 la ora.
    3 0
  • Când mașinile electrice vor avea un preț mai scăzut , vor rula minim 600 km la o singura încărcare și durata de încărcare nu mai mare de 30 minute, abia atunci se vor vinde in ritmul cum se vand acum cele pe combustibil.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru