ID.4 GTX

Miercuri, 19 Mai 2021 | Masini electrice si hibride

Noul Volkswagen ID.4 GTX este disponibil pentru precomandă. Start de la 50.000 de euro în Germania

Constructorul german de automobile a demarat campania de precomandă a noului ID.4 GTX, versiunea de performanță a modelului cu același nume. În Germania, acesta pornește de la 50.415 euro.
Miercuri, 28 Aprilie 2021 | Modele noi

Volkswagen ID.4 GTX: două motoare electrice, 299 CP și 480 km autonomie

Volkswagen a lansat oficial versiunea sportivă a SUV-ului electric ID.4. Denumită ID.4 GTX (denumire care va fi preluată și de alte modele electrice din portofoliu) aceasta este echipată cu două motoare electrice.
Vineri, 16 Aprilie 2021 | Masini electrice si hibride

Volkswagen: Noul ID.4 GTX, versiunea sportivă a SUV-ului electric, debutează în 28 aprilie

Constructorul din Wolfsburg a confirmat că noul ID.4 GTX, versiunea sportivă a SUV-ului electric cu același nume, debutează în 28 aprilie. Pe viitor, denumirea GTX va fi preluată și de alte modele cu zero emisii.
Joi, 10 Decembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Volkswagen ID.4 va primi o versiune sport: modelul va avea două motoare electrice și va fi prezentat în primăvara anului viitor

Actualul Volkswagen ID.4 va avea o versiune sport. Viitoarea variantă a modelului electric va fi echipată cu două motoare electrice care livrează 306 cai putere, iar prezentarea este programată pentru primăvara anului viitor.
Duminica, 22 Martie 2020 | Masini electrice si hibride

Primul hot-hatch electric Volkswagen va fi un SUV: ID.4 GTX

ID.4 GTX va fi prima versiune de performanță construită de Volkswagen în noua gamă de modele electrice. După aceasta va urma ID.3 R, dezvoltat de inginerii care se ocupă de variantele sport ale gamei "clasice" de mașini.

Tag-uri similare

Volkswagen, VW, Volkswagen ID.4, ID.4, ID.4 GTX
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru