Noul Volkswagen T7 California, un campervan cu două uși glisante și motor hibrid plug-in

de Tiberiu Safta
Vineri, 25.08.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen a prezentat oficial noul concept T7 California, care anunță viitoarea generație a campervan-ului german. Noul concept primește o încăpere bine dotată, precum și două uși spate glisante și un motor hibrid cu încărcare la priză.

După ce am văzut Ford lansând noul Transit Custom Nugget, versiunea campervan a monovolumului produs de Ovalul Albastru, rivalii de la Volkswagen au răspuns prompt cu prezentarea noului T7 California. Mașina prezentată se află în stadiul de concept, însă aceasta ar urma să devină un model de serie începând din 2024.

Noul concept T7 California primește o încăpere bine dotată, precum și alte noutăți văzute pentru prima dată la această versiune. Conceptul poate fi ușor recunoscut după plafonul retractabil, în interiorul căruia poate fi întins un pat. În premieră pentru versiunea California, noul concept primește nu una, ci două uși spate glisante pentru un acces mai ușor în habitaclu și pentru un caracter practic sporit.

La interior avem o bucătărie mică, împinsă mai în spate față de generația precedentă, iar aceasta este dotată cu un frigider, un cuptor pe inducție, o chiuvetă, câteva sertare și un aragaz. Scaunele din față pot fi rotite la 180 de grade, în timp ce scaunele din spate pot fi rabatate special pentru a fi transformate într-un pat.

Bineînțeles, scaunele din spate pot fi scoase din mașină pentru mai mult spațiu.

În interiorul plafonului retractabil găsim un sistem de iluminare LED, precum și porturi USB pentru alimentare. Plafonul poate fi controlat cu ajutorul unei tablete speciale sau printr-o aplicație specială instalată pe telefon. De aici nu lipsește nici o copertină, montată în partea stângă a monovolumului. O a doua copertină mai mică poate fi trasă și în partea dreaptă.

Cealaltă noutate pentru versiunea T7 California este o motorizare hibridă cu încărcare la priză. Volkswagen nu a dezvăluit detalii despre propulsorul conceptului, dar spune că versiunea de serie a acestuia va fi disponibilă și cu celelalte motorizări existente în gama lui T7 Multivan.

Noua versiune de serie Volkswagen T7 California va debuta oficial în 2024.

via Volkswagen

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru