Campervan

Luni, 25 Martie | Masini electrice si hibride

Volkswagen: nu există piață pentru versiunea campervan a lui ID.Buzz

Potrivit informațiilor din presă, Volkswagen nu mai are de gând să lanseze o versiune campervan pentru monovolumul electric ID.Buzz în viitorul apropiat. Marca germană spune că nu există destulă cerere pe nicio piață pentru un asemenea model.
Vineri, 25 August 2023 | Concepte

Noul Volkswagen T7 California, un campervan cu două uși glisante și motor hibrid plug-in

Volkswagen a prezentat oficial noul concept T7 California, care anunță viitoarea generație a campervan-ului german. Noul concept primește o încăpere bine dotată, precum și două uși spate glisante și un motor hibrid cu încărcare la priză.
Joi, 24 August 2023 | Modele noi

Ford prezintă noul campervan Transit Custom Nugget: panou solar și motor hibrid plug-in

Ford a dezvăluit oficial noua generație Transit Custom Nugget, versiunea campervan a modelului de transport pasageri și marfă. Noul model primește, printre altele, un panou solar montat în plafonul retractabil, precum și o motorizare hibridă cu încărcare la priză.
Miercuri, 23 August 2023 | Modele noi

Video cu un nou campervan Ford: plafon retractabil și panou solar

Ford a publicat două clipuri teaser cu un viitor campervan destinat exclusiv pentru piața din Europa. Din clipurile sugestive, noul model va avea un plafon retractabil, care conține și un panou solar, precum și o serie de dotări specifice unui monovolum destinat aventurilor în aer liber.

Tag-uri similare

Ford, teaser, campervan, ford campervan, teaser ford campervan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru