Noutăți pentru Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe: pachet vizual nou pentru versiunile cu motoare cu 6 cilindri

de Tiberiu Safta
Vineri, 05.05.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-Benz a pregătit o serie de actualizări pentru versiunile cu motoare cu 6 cilindri ale lui AMG GT 4-Door Coupe. Actualizările constau într-un pachet vizual nou și mai mult echipament în habitaclu.

Constructorul german tocmai a pregătit o actualizare minoră pentru Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe. Mai exact, actualizarea vizează strict versiunile dotate cu motoare cu 6 cilindri, iar acestea primesc acum un pachet vizual nou, precum și o listă îmbogățită cu dotări în echiparea standard.

Noua versiune se va putea distinge cu ajutorul prizelor de aer redesenate și care sunt identice ca design cu cele văzute la versiunile cu motoare V8 ale modelului. Alături de asta, versiunile cu motoare cu 6 cilindri primesc acum și pachetul opțional V8 Styling Package, care aduce un design nou al grilei, o formă nouă a spoiler-ului frontal, precum și un difuzor nou montat în partea din spate.

Pachetul V8 Styling Package poate fi ales împreună cu pachetele Carbon Fibre Package și Aerodynamic Package, care adaugă elemente din fibră de carbon. Mai mult, paleta de culori primește și o nuanță nouă de alb metalizat.

Pe lângă noile modificări estetice, actualizarea aduce acum mai multe dotări.

Astfel, plafonul panoramic glisant și tava de încărcare rapidă pentru smartphone amplasată în fața banchetei din spate sunt acum dotări standard. De asemenea, sistemul multimedia MBUX primește o interfață nouă, cu meniuri specifice AMG și diferite funcții configurabile după placul șoferului.

Mercedes-Benz nu a adus noutăți la capitolul tehnic. Astfel, versiunile actualizate primesc în continuare motorul de 3.0 litri cu 6 cilindri twin-turbo și cu două variante de putere: 367 CP și 435 CP. Deocamdată, constructorul german nu a anunțat prețurile noilor versiuni ale acestui model.

via Mercedes-Benz

Comentarii (1)

  • degeaba e frumoasă dacă poluează

    Aşteptăm versiunea full electrică
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru