Opel Adam poate fi comandat şi cu sistemul FlexFix

de Sebastian Toma
Marti, 21.08.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Opel Adam va putea fi comandat şi în compania sistemului FlexFix, anunţă italienii de la Autoblog.it.

Opel Adam va fi oferit şi în compania sistemului FlexFix, soluţia mărcii germane pentru fixarea bicicletelor pe automobil. Marca germană a introdus acest sistem în 2007 pe modelul Corsa şi l-a oferit ulterior şi pe alte modele din gamă. Versiunea FlexFix a lui Opel Adam ar marca o premieră în segmentul A, rivalii săi nefiind oferiţi în compania unui asemenea sistem în lista de dotări opţionale.

Ce oferă în plus sistemul FlexFix în raport un suport oarecare de biciclete este posibilitatea deschiderii portbagajului şi utilizării senzorilor de parcare, elemente care nu sunt blocate de adaptorul său montat pe bara spate. În plus, sistemul este ajustabil manual şi dispare sub bara de protecţie spate atunci când nu este folosit, ceea ce prezintă un mare avantaj pentru cei care nu au un spaţiu de depozitare la îndemână, iar amplasarea sa nu este o problemă din punct de vedere dinamic, sistemul având un centru de greutate redus.

Opel Adam va debuta la Salonul Auto de la Paris din acest an, derulat între 29 septembrie şi 14 octombrie.

Modelul german va fi oferit cu motorizări care dezvoltă între 70 şi 100 CP şi va putea fi comandat în trei niveluri de echipare: Jam, Glam şi Slam.

Via Autoblog.it

Comentarii (2)

  • Leonard
    ce masina frumoasa! Originala.Nu am mai vazut asa ceva.



    PS te iubesc Opel!
    10 5
  • vaaai, seamana un pic a 500, insa fiat-ul o sa isi taie cauciucurile cand o sa vad un adam pe strada :)))
    5 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru