Opel Corsa OPC Line, o gamă de accesorii pentru subcompacta germană

de Sebastian Toma
Miercuri, 15.10.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Opel a prezentat primele imagini ale gamei de accesorii OPC Line pentru Corsa. Acestea îi aduc un aspect mai sportiv modelului de clasă mică din Rüsselsheim.

Opel Corsa va putea fi comandat şi în compania unui pachet OPC Line. Acesta reprezintă o gamă de accesorii estetice pentru modelul german de clasă mică, completată de câteva elemente opţionale pentru interior. Gama OPC Line nu include şi elemente care să îmbunătăţească performanţele subcompactei, pentru acest aspect fiind în continuare aşteptată versiunea OPC a modelului lansat în toamna acestui an la Salonul Auto de la Paris. În ceea ce priveşte versiunea de peformanţă a lui Corsa, aceasta va debuta în cursul anului 2015 şi este aşteptată să livreze în jur de 200 CP datorită unei motorizări 1.6 Turbo.

Presa germană: Opel Corsa OPC vine în 2015 cu o versiune de 200 CP

Pachetul estetic OPC Line pentru Corsa include un set de praguri laterale, un spoiler montat pe hayon, o prelugire a barei de protecţie faţă, jante din aliaj negre, un set de ornamente negre pentru mai multe elemente şi un ornament cromat pentru ţeava de eşapament. La interior, gama OPC Line include un volan sport, pedale din aluminiu şi nuca schimbătorului îmbrăcată în piele. Ornamentele de la bord pot fi comandate în mai multe combinaţii de culori, exemplarul din imaginile oficiale de prezentare având o combinaţie de roşu cu negru, la fel ca exteriorul.

Noul Opel Corsa: a cincea generaţie a citadinei germane se prezintă oficial

Gama de accesorii OPC Line oferă elemente şi pentru interior.
Remarcăm volanul şi pedalele sport, alături de ornamentele în două culori pentru planşa de bord.

Urmareste Automarket
A cincea generaţie a lui Opel Corsa este oferită în compania a şapte motorizări, care livrează între 70 şi 115 CP. Pe lângă noile motorizări 1.0 Ecotec, noua Corsa se bucură şi de o listă de opţionale mai bogată, care include acum elemente precum faruri bi-xenon autoreglabile cu asistent pentru faza lungă, sistem de monitorizare a unghiului mort, sistem de citire a semnelor de circulaţie, sistem de avertizare la părăsirea benzii de rulare fără semnalizare, sistem de avertizare la coliziunea frontală iminentă şi altele.

Via Opel

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru