Feedback

Pagani: “Vom lansa modele cu motoare V12 până în 2026”

de Paul Cosma
Marti, 27.08.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Șeful Pagani a confirmat că lucrează la un hypercar 100% electric, însă susține că motoarele V12 vor rămâne în atenția constructorului cel puțin până în 2026.

Pagani pregătește un hypercar electric, a cărui lansare este estimată pentru anul 2022, dar șeful constructorului vrea să rămână în continuare fidel filozofiei care a adus notorietatea și exclusivitatea brandului.

Horacio Pagani susține că hypercar-ul Huayra continuă să trezească interesul clienților cu dare de mână, motiv pentru care cariera acestuia va fi prelungită sub forma unor ediții limitate sau prin lansarea unor exemplare unicat.

Modelul Huayra ar urma să primească un succesor în 2022, atunci când compania va lansa un nou hypercar cu motor V12 furnizat de Mercedes-AMG.

După 2025, Pagani se gândește la o schimbare de macaz, existând posibilitatea dezvoltării unui SUV în parteneriat cu Mercedes.

Via Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru