Peste 100 de reprezentanțe, interesate să vândă modele Fisker în SUA și Europa

de Silvian Irimia
Sambata, 27.01.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Compania de mașini electrice Fisker are planuri mari pentru anul 2024. Aceștia au intrat în contact cu mai mulți dealeri auto, pentru a se extinde în America de Nord și Europa.

Fisker ar putea să-și extindă semnificativ prezența în Statele Unite, Canada și Europa, datorită unei extinderi majore a rețelei sale de dealeri.

La începutul acestui an, compania de vehicule electrice a anunțat că va adopta un model de parteneriat cu dealerii în America de Nord și un model hibrid în Europa, combinând vânzările directe către consumatori și diferite aranjamente cu dealerii.

De la acest anunț, peste 100 de dealeri au arătat interes în vânzarea modelelor Fisker, iar săptămâna viitoare, Fisker îi va găzdui pe aceștia la sediul său din Manhattan Beach.

În plus, președintele și directorul executiv Henrik Fisker și alți executivi ai companiei vor participa la expoziția Națională a Dealerilor de Automobile în începutul lunii februarie pentru a întâlni potențialele reprezentanțe de mașini.

Fisker remarcă faptul că multe reprezentanțe auto vând deja mai multe mărci și au o infrastructură existentă pentru vehicule electrice.

Se așteaptă ca noile reprezentanțe să fie înființate inițial în California, Illinois, New York, New Jersey, Massachusetts, Florida, Maryland și Canada.

Pe lângă dezvăluirea acestui interes, compania spune că ar trebui să vândă cele aproape 5.000 de vehicule produse anul trecut până la sfârșitul acestui trimestru. Constrângerile logistice au însemnat că, în timp ce Fisker a produs mai mult de 10.000 de exemplare ale SUV-ului Ocean în 2023, a reușit să livreze aproximativ 4.700 dintre ele.

Fisker menționează că va genera venituri semnificative din vânzarea acestor vehicule. Compania a reușit, de asemenea, să reducă datoria sa totală cu 185,5 milioane de dolari.

Fisker are planuri ambițioase dincolo de modelul Ocean. Nu doar că lucrează intens la dezvoltarea noului său model de intrare numit Pear, dar are și planuri de lansare a unui camion electric și a modelului Ronin cu 1.000 de cai putere în 2025.

Comentarii (5)

  • deci anul asta pana si delinul tau iti va vinde fisker. asta daca ai bani si educatie pt el.
    7 1
  • Ce și cat poți tu… mașina îți iei că ai educație și bani nu că ai nevoie. Poi mai educatule, în primul rând mașina este un “mijloc” de a-ți face treaba , nu cum îți faci tu “nevoile” pe aici ca nu ai budă în casă, dar ești “educat” și super inteligent, de aia la orice știre dai un pârț, ești un frustrat care nu-și poate gestiona nici respirația.;) Tu în ignoranță ta… hai pa!
    4 3
  • La subiect… reprezentanțe interesate or fi, dar clienți?… ups, liniște!!! Fisker fac ședințe, conferințe, prezentări… au mai mulți director decât clienți ;)
    2 4
  • Oau, asta da performanta, sa ai mai multe reprezentante decat clienti.
    Oare ajung si astia ca Polestar care ocupa 10% din feed-ul AM? Succesuri, dar sa aibe grija ca lu Polestar nu i-o mers prea bine cu atata dragoste din partea AM.
    3 3
  • Dutz "noaptea NU bate vântul"
    Educatule, tu nu te-ai prins că vântul bate inclusiv noaptea, ce sa mai vorbim de educație. Papagal penibil... verși verzi și uscate la fiecare articol mai ceva ca inexorabil. Care e in concediu medical așa că îl înlocuiești tu.
    4 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru