Peugeot 208 și 308 Tech Edition: pachet special cu sisteme de siguranță

de Daniel Popescu
Miercuri, 30.05.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Peugeot 208 și 308 au primit un pachet special Tech Edition care integrează sisteme de siguranță precum Active City Brake sau Front Park Assist și se bazează pe nivelul de echipare Allure.

Peugeot a anunțat introducerea unui pachet de tehnologie pentru modelele 208 și 308 pentru ca acestea să devină mai atractive pentru clienții care își doresc o mașină cu mai multe sisteme de siguranță.

Noul pachet poartă numele Tech Edition, iar în cazul lui 208 include sisteme de siguranță precum Active City Brake, Front Park Assist, Peugeot Connect, cameră de marșarier și pachetul Comfort Pack. De asemenea, pachetul Tech Edition include și jante de 16 inch în formă de diamant, geamuri spate cu tentă fumurie sau volan îmbrăcat în piele, pe lângă o nouă nuanță de roșu pentru caroserie.

Pachetul Tech Edition poate fi comandat într-o gamă variată de motorizări: fanii propulsiei pe benzină au la dispoziție propulsorul PureTech de 1.2 litri în versiuni de 82 CP și 110 CP, ultimul fiind disponibil opțional cu cutie de viteze automată, și un motor diesel BlueHDi de 1.6 litri și 100 CP.

În cazul lui Peugeot 308, pachetul Tech Edition vine cu sisteme de siguranță grupate sub numele Assist Drive Pack și Side Security Pack. La interior, modelul este disponibil cu tapițerie Alcantara, jante din aliaj de 17 inch și un badge Tech Edition pe aripi, în timp ce volanul este de asemenea îmbrăcat în piele.

Peugeot 308 Tech Edition poate fi achiziționat cu motor pe benzină Pure Tech de 110 CP și 130 CP, dintre care ultimul este disponibil și cu cutie de viteze automată.

Intre timp, fanii diesel pot opta pentru propulsorul BlueHDi de 130 CP, disponibil cu cutie de viteze manuală sau automată.

Via Peugeot

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru