Peugeot va alerga cu doua exemplare RCZ pe Nurburgring

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 26.03.2010
Anul acesta Peugeot va alerga alaturi de nume precum Porsche sau lexus in cursa de 24 de ore de la Nurburgring. Francezii vor pune la bataie doua unitati RCZ, pregatite special.

Pe masura ce ne apropiem de startul competitiei de 24 de ore de la Nurburgring, programata in luna iunie, noi concurenti se aliniaza la start. Pana si Peugeot se arata interesati de aceasta cursa, intentionand sa arunce in lupta doua exemplare RCZ, botezate 200 Ans, in cinstea varstei pe care constructorul o implineste de la infiintare.

Exemplarele care vor alerga pe Nurburgring au primit un nou kit aerodinamic, insa pastreaza componente de serie sau ale liniei Peugeot Sport. Sub capota se va afla unitatea diesel HDI de 2.0 litri, capabila sa ofere 200 de cai putere si nu 163, ca in versiunea de serie.

Momentan nu au fost anuntati membrii echipajului, insa ne putem astepta ca acestia sa fie nume sonore din lumea motorsportului. Francezii confirma astfel, inca o data, interesul lor pentru competitiile cu motor, alaturandu-se unor modele care au trecut de asemenea de la versiunea de serie la cea de circuit: Lexus LF-A, Porsche 911 GT3 RS.

via | lebuzzauto

Comentarii (3)

  • Masinile germane vor fi lasate in spate de acest superb exemplar...vw va fi legenda dupa aceasta cursa...Suprematia PSA a sosit pe piata
    1 5
  • p-geroge
    @ION
    :D zici ca esti Dr. Evil din Austin Powers mai lipseste doar un ras diabolic...

    Dar tot e bine ca avem atati specialisti si mame omida care stiu ce ne rezerva viitorul ca in felul asta luam si noi niste actiuni la PSA si ne inbogatim peste noapte.
    3 0
  • @p-george
    muuuhhhaaaaa...muuuuuhaaaaa...
    Ma plictiseam cand scriam mesajele, doar nu crezi ca partoleta aia va avea vreo sansa....
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru