Peugeot RCZ

Luni, 20 Aprilie 2015 | Industrie

Şeful Peugeot: ”Vom renunţa la RCZ şi la alte modele de nişă”

Peugeot a anunţat oficial că actualul RCZ nu va avea un înlocuitor. Constructorul francez va renunţa la coupe-ul său, rival al lui Audi TT, dar şi la alte modele de nişă.
Luni, 15 Septembrie 2014 | Modele noi

Peugeot va oferi versiuni sportive ale tuturor modelelor din gamă, dar RCZ ar putea fi eliminat în viitor

În timp ce fanii mărcilor Peugeot şi Citroen se vor putea bucura de mai multe versiuni sportive oferite în viitor, modelele sport de sine stătătoare, cum ar fi RCZ, ar putea fi eliminate.
Marti, 01 Iulie 2014 | Modele noi

Peugeot RCZ va primi o nouă generaţie în 2016

Maxime Picat, şeful Peugeot, a confirmat succesorul lui RCZ. Modelul va primi o nouă generaţie în 2016, urmând să beneficieze de platforma modulară EMP2 a actualului 308.
Miercuri, 10 Iulie 2013 | Modele noi

Peugeot RCZ R, versiunea de 270 CP a coupe-ului franţuzesc, vine la Frankfurt în toamnă

Peugeot va lansa versiunea de serie a lui RCZ R la Salonul Auto de la Frankfurt. Modelul are un motor 1.6 THP de 270 CP, care îi va oferi coupe-ului franţuzesc performanţe demne de aspectul său.
Luni, 04 Martie 2013 | GENEVA 2013

Peugeot RCZ View Top Concept debutează la Geneva

Peugeot RCZ ar putea primi o versiune decapotabilă în viitor. Până atunci, francezii ne prezintă un concept numit View Top, realizat împreună cu partenerii de la Magna Steyr.
Miercuri, 12 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Peugeot RCZ-R: 260 de cai pentru cel mai puternic model din istoria mărcii franceze

Deşi este oficial un concept, RCZ-R vine la Paris să ne arate tuturor cum va arăta versiunea de performanţă a coupe-ului RCZ. Modificările care vor fi operate pe viitorul model de serie vor fi minore.
Miercuri, 12 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Peugeot RCZ facelift: o nouă faţă pentru coupe-ul francez

Peugeot RCZ intră în linia estetică a modelelor Peugeot de vârstă recentă şi-şi schimbă faţa şi interiorul în această toamnă. Motoarele rămân nemodificate, dar anul 2013 va aduce un motor de 260 de cai în gama coupe-ului francez.
Luni, 23 Iulie 2012 | Modele noi

Peugeot RCZ Onyx - dotări generoase într-o ediţie specială

Peugeot a lansat ediţia RCZ Onyx pe pieţele din Germania şi Franţa. Modelul vine cu un exterior personalizat şi un interior îmbrăcat complet în piele nappa.
Luni, 09 Aprilie 2012 | Modele noi

Peugeot RCZ Brownstone, ediţie limitată pentru Germania

Peugeot a dezvăluit astăzi primele imagini ale ediţiei speciale RCZ Brownstone, dedicată pieţei din Germania şi disponibilă în doar 150 de exemplare.
Luni, 31 Octombrie 2011 | Tuning

Peugeot a extins gama de accesorii pentru RCZ

Posesorilor de Peugeot RCZ li se oferă o gamă de accesorii pentru coupe-ul din Sochaux. Aceasta începe cu un set de genţi de voiaj şi se termină cu o suspensie sport Eibach.
Vineri, 03 Decembrie 2010 | Video

VIDEO: Test de consum cu Peugeot RCZ diesel şi Porsche 911 Turbo S

Autocar a orchestrat un test neobişnuit de consum. Actorii principali sunt două modele din segmente diferite: Peugeot RCZ şi Porsche 911 Turbo.
Marti, 12 Octombrie 2010 | Modele noi

Peugeot a lansat o ediţie limitată a lui RCZ: Asphalt Edition

Peugeot RCZ a primit o ediţie limitată de 500 exemplare intitulată Asphalt Edition. Modelul este vopsit negru mat, are jante de aliaj de 19 inch şi un motor 1.6 THP ce dezvoltă 200 CP.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 23 Iulie 2010 | Video

VIDEO: Peugeot RCZ dă piept cu Volkswagen Scirocco

Fifth Gear, mai precis Tiff Needell, pune faţă în faţă două modele care se adresează publicului tânăr: Volkswagen Scirocco şi Peugeot RCZ. Câştigătorul duelului este...
Luni, 28 Iunie 2010 | Video

VIDEO: Cel mai cool coupe-uri ale momentului - Peugeot RCZ sau Honda CR-Z?

Între Peugeot RCZ şi Honda CR-Z există mai multe similarităţi decât cele legate de nume. Coupe-urile se bat pentru un public tânăr, cu pretenţii sportive dar care se gândeşte şi la consum.
Luni, 21 Iunie 2010 | General

Peugeot recheamă în service 1055 de unităţi RCZ

Peugeot a anunţat oficial rechemarea în service a proaspătului RCZ. 1055 de exemplare ale modelului sportiv prezintă probleme la sistemul de frânare.
Joi, 29 Aprilie 2010 | Video

VIDEO: Prima reclama pentru noul Peugeot RCZ

Peugeot a lansat primul spot publicitar pentru RCZ, modelul care deschide drumul brandului premium "Hors Serie". Potrivit reclamei, coupe-ul francez isi alege proprietarul si nu invers.
Joi, 15 Aprilie 2010 | Modele noi

Succesorul lui Peugeot 207 va dispune si de o versiune GTI

Asteptat sa debuteze in 2012, Peugeot 208 va fi disponibil si intr-o versiune GTI. Modelul va fi construit pe platforma lui RCZ si va avea un design inspirat din cel al conceptului SR1.
Joi, 01 Aprilie 2010 | Motorsport

OFICIAL: Peugeot RCZ 200 Ans, arma francezilor la Nurburgring

Anul acesta Peugeot va alerga alaturi de nume precum Porsche sau Lexus in cursa de 24 de ore de la Nurburgring. Francezii vor pune la bataie doua unitati RCZ, pregatite special.
Vineri, 26 Martie 2010 | Motorsport

Peugeot va alerga cu doua exemplare RCZ pe Nurburgring

Anul acesta Peugeot va alerga alaturi de nume precum Porsche sau lexus in cursa de 24 de ore de la Nurburgring. Francezii vor pune la bataie doua unitati RCZ, pregatite special.
Luni, 22 Martie 2010 | Video

VIDEO: Autocar testeaza noul Peugeot RCZ, rivalul lui Audi TT

Autocar testeaza primul model Peugeot din istorie care vine fara cifra "0" in denumire. Potrivit britanicilor, RCZ este modelul care dovedeste ca si Peugeot face masini capabile sa ofere placerea condusului.

Tag-uri similare

Audi, Peugeot, Audi TT, TT, Hyundai i30, Peugeot 508, GTI, Lexus LF-A, Peugeot RCZ, Hyundai Veloster
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru