Peugeot a lansat o ediţie limitată a lui RCZ: Asphalt Edition

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 12.10.2010
Peugeot RCZ a primit o ediţie limitată de 500 exemplare intitulată Asphalt Edition. Modelul este vopsit negru mat, are jante de aliaj de 19 inch şi un motor 1.6 THP ce dezvoltă 200 CP.

Esential

200 CP dezvoltă motorul 1.6 THP al lui RCZ Asphalt Edition.
500 de unităţi RCZ Asphalt vor fi oferite la nivel global.

Francezii de la Peugeot au prezentat o ediţie specială a lui RCZ. Aceasta se numeşte Asphalt şi a fost prezentat în cadrul Salonului Auto de la Paris. Cei de la Peugeot vor oferi doar 500 de exemplar RCZ Asphalt la nivel mondial, transformând această ediţie într-un model pentru pasionaţii înfocaţi ai mărcii franţuzeşti. Din păcate pentru fanii Peugeot care aşteptau performanţe deosebite de la această ediţie specială, model este echipat cu un motor 1.6 THP de 200 CP.

Elementele caracteristice ale ediţiei Asphalt a lui RCZ sunt vopseaua negru mat şi jantele de aliaj de 19 inch. Jantele respective au zece spiţe şi sunt îmbrăcate cu anvelope Continental de performaţă. La interior, scaunele modelului sunt marcate cu denumirea Asphalt, iar profilul este echipat cu mai multe badge-uri pe care este înscrisă denumirea modelului.

Specificaţiile modelului nu sunt încă publice, iar disponibilitatea acesteia pe mai multe pieţe nu a fost anunţată nici ea. Nu este clar dacă importatorul Peugeot în România va oferi şi această versiune a lui RCZ în ţara noastră sau numărul de exemplare în care va fi oferită aceasta.

Sunt şanse mari ca majoritatea exemplarelor Peugeot RCZ Asphalt Edition să fie vândute pe piaţa din Franţa.

Via | AutomobilesReview 

Comentarii (3)

  • superb model 8->
    10 0
  • frumos exemplar, din profil aduce cu Vechiul TT care multi ani la rand a iesit cel mai frumos coupe
    2 6
  • RCZ
    o creatie de exceptie.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru