GTI

Luni, 04 Septembrie 2023 | Concepte

OFICIAL: Noul Volkswagen ID. GTI Concept prevestește un hot hatch electric

Volkswagen a prezentat oficial noul concept ID. GTI Concept, o mașină care anunță un viitor electric pentru modelele de performanță ale mărcii germane. Noul concept este bazat pe ID.2all și este puternic inspirat de prima generație Golf GTI din anii ’70.
Marti, 01 August 2023 | General

Volkswagen va lansa o nouă emblemă GTI. Deschide calea către viitoare modele de performanță electrice

Viitoarele modele de performanță GTI vor primi o siglă nouă pentru cele 3 inițiale. Constructorul german a înregistrat o nouă emblemă în cadrul Oficiului German de Brevete și Mărci Înregistrate, iar aceasta va deschide calea către viitoare modele electrice de performanță.
Vineri, 21 Februarie 2020 | Modele noi

Primul teaser pentru noua generație Volkswagen Golf GTI: "Puterea motorului va depăși așteptările"

Volkswagen a publicat un teaser pentru noua generație Golf GTI, despre care afirmă că va avea un motor care "va depăși așteptările" în ceea ce privește puterea.
Miercuri, 04 Mai 2016 | Modele noi

Cel mai tare GTI din istorie: noul VW Golf GTI Clubsport S oferă 310 CP și bate toate hatch-urile cu tracțiune față pe Nurburgring

Noul Volkswagen Golf GTI Clubsport S este cel mai sportiv GTI din toate timpurile. Ediția specială de 310 CP limitată la 400 de exemplare a reușit să bată recordul pe Nurburgring pentru un hatch compact cu tracțiune față.
Luni, 25 Noiembrie 2013 | Modele noi

Volkswagen vrea să-l implice pe Ogier în dezvoltarea modelelor de performanţă

Volkswagen vrea să-l folosească pe Sébastien Ogier şi în scop de pilot de teste pentru viitoarele modele de performanţă destinate drumurilor publice. Ogier şi-a dat deja aportul în dezvoltarea lui Golf R, spune şeful departamentului de dezvoltare de la Volkswagen.
Miercuri, 06 Martie 2013 | GENEVA 2013

GENEVA 2013 LIVE: VW Golf GTI și GTD - perechea de compacte sport din Wolfsburg

Volkswagen a adus la Geneva variantele GTI și GTD ale noului Golf 7. GTI contiună tradiția clasicului hothatch bazat pe modelul Golf și extrem de popular în întreaga lume.
Vineri, 20 Iulie 2012 | Modele noi

Peugeot 208 GTI a fost aprobat pentru producţie şi va avea două versiuni de putere

Peugeot a aprobat intrarea în producţie a lui 208 GTI. Modelul va fi oferit în două niveluri de putere, dar nu se va concetra pe performanţe fără compromis, ci pe volume de vânzări.
Joi, 15 Aprilie 2010 | Modele noi

Succesorul lui Peugeot 207 va dispune si de o versiune GTI

Asteptat sa debuteze in 2012, Peugeot 208 va fi disponibil si intr-o versiune GTI. Modelul va fi construit pe platforma lui RCZ si va avea un design inspirat din cel al conceptului SR1.
Marti, 09 Februarie 2010 | GENEVA 2010

ABT prezinta pachetele pentru A8, Golf R si R8 GTR la Geneva

Standul ABT de la Salonul Auto de la Geneva va prezenta patru modele modificate de tunerii din Kempten, alaturi de un nou model de jante, intitulat CR.
Marti, 26 Ianuarie 2010 | Tuning

Caractere a creat un kit pentru VW Golf VI GTI si GTD

Tunerii belgieni de la Caractere au adaptat kit-ul precedent pentru VW Golf VI la versiunile GTI si GTD ale acestuia. Rezultatul a fost prezentat in aceste imagini, iar pachetul este disponibil din primavara anului curent.
Joi, 14 Ianuarie 2010 | Tuning

RevoZport a creat un kit de tuning pentru VW Golf GTI

Volkswagen Golf GTI a primit inca un pachet de tuning, de data aceasta din partea unui tuner din Hong Kong, intitulat RevoZport.
Luni, 09 Noiembrie 2009 | Modele noi

Peugeot renunta la modelele GTI

Francezii de la Peugeot nu vor mai crea modele GTI, ci se vor orienta catre modele premium, precum RCZ.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 23 Septembrie 2009 | Autoipoteze

Volkswagen Polo GTD ar putea vedea lumina zilei

Volkswagen nu a exclus posibilitatea producerii unei versiuni de performanta GTD si in cazul noului Polo. Daca va primi unda verde, o asemenea alternativa ar urma sa livreze 170 de cai.
Miercuri, 16 Septembrie 2009 | Modele noi

Viitorul Polo GTI ar putea avea un motor de 200 CP

Urmatoarea generatie a lui Volkswagen Polo GTI ar putea fi echipata cu un motor TSI de 1.4 litri, care va dezvolta 200 CP. Inginerii Volkswgen vor echipa acest model cu o transmisie DSG cu sapte trepte si cu un diferential cu alunecare limitata controlat electronic.
Luni, 24 August 2009 | General

Volkswagen va face un recall pentru 13.500 unitati echipate cu DSG

Un senzor de temperatura cu probleme i-a facut pe cei de la Volkswagen sa porneasca un recall pentru aproximativ 13.500 de unitati vandute in Statele Unite ale Americii. Problema afecteaza doar modelele echipate cu transmisie DSG.
Sambata, 15 August 2009 | Tuning

Oettinger a modificat Golf VI GTI

Casa de tuning germana Oettinger a creat un pachet de performanta pentru Golf VI GTI. Cu ajutorul acestuia, modelul german va livra 250 CP.
Vineri, 10 Iulie 2009 | Tuning

ABT "injecteaza" noul VW Golf GTI cu cai putere

Casa de tuning ABT a dezvoltat un kit de tuning pentru noul Golf GTI. Pachetul contine mai multe modificari vizuale si doua versiuni de putere: una de 260 CP si una de 300 CP.
Joi, 18 Iunie 2009 | Premii auto

Volkswagen a castigat "Motorul Anului 2009"

Volkswagen a reusit sa detroneze BMW in editia 2009 a concursului "Motorul Anului". Editia de acest an a fost dominata de producatorii germani de automobile.
Vineri, 12 Iunie 2009 | Intern

VW Golf GTD este disponibil in Romania de la 19.265 euro

Clientii Volkswagen din Romania vor putea comanda modelul Golf GTD incepand de astazi. Modelul dezvolta 170 CP si promite un consum mediu de 5.3 litri la 100 kilometri.
Miercuri, 20 Mai 2009 | Modele noi

OFICIAL: Volkswagen Scirocco R, 265 CP!

Volkswagen a prezentat cea mai rapida versiune a modelului Scirocco, intitulata R. Modelul dezvolta 265 CP si 350 Nm si va fi disponibil in Europa incepand cu luna septembrie.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Citroen, Mercedes-Benz
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru