Volkswagen va lansa o nouă emblemă GTI. Deschide calea către viitoare modele de performanță electrice

de Tiberiu Safta
Marti, 01.08.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Viitoarele modele de performanță GTI vor primi o siglă nouă pentru cele 3 inițiale. Constructorul german a înregistrat o nouă emblemă în cadrul Oficiului German de Brevete și Mărci Înregistrate, iar aceasta va deschide calea către viitoare modele electrice de performanță.

Începând din deceniul următor, Volkswagen, la fel ca marea majoritate a producătorilor de automobile, va avea în gama sa modele exclusiv electrice. Acest lucru nu se va rezuma doar la versiunile obișnuite ale noilor modele, ci și la viitoarele versiuni de performanță care vor purta sigla GTI.

De altfel, în urmă cu o săptămână, Volkswagen a înregistrat un design nou al emblemei GTI în cadrul Oficiului German de Brevete și Mărci Înregistrate. Mai exact, ultima inițială, "I", este desenată acum sub forma unui fulger. Practic, acest mic detaliu confirmă faptul că viitoarele modele Volkswagen GTI urmează să devină complet electrice.

Deocamdată, Volkswagen nu are în plan să lanseze un astfel de model de performanță electric în viitorul apropiat. Mai mult, este probabil ca numele GTX, care denotă versiunile mai performante ale lui ID.3, ID.4 și ID.5, să fie retras până la finalul acestui deceniu în favoarea noii identități vizuale GTI.

via Motor1

Comentarii (7)

  • Andrei
    Peste 35 de ani o sa fie la mare căutare GTI-urile cu i-ul fulger, cum sunt acum cazanele 1.9 TDI, cu i-ul roșu.
    2 12
  • Seriff
    @Andrei, pai normal fiindca sunt mult peste mizeriile electrice din ziua de azi, VW oricum a dat mare rateu cu ID-urile pe care nu le vrea nimeni.
    11 2
  • @bilăcheală e-208
    Electricele SH sunt ca berea la Soare. :
    Peste 35 de ani vom râde în hohote de prostovanii care au plătit bani serioși pe catastrofe uzate moral.
    11 2
  • Banditos
    De atatea ironii ieftine unora li s-au rasuflat neuronii prin urechi privandu-i de capacitatea de a intelege termeni de baza, cum ar fi "early adopters".

    Pana una alta, industria muta macazul catre electrificarea totala lasand, de samanta, o palida oferta termica.
    1 7
  • @papagal ironic
    Mai întâi să mute industria. :)))))))
    Prostovanii care au plătit căruțe de bani pentru autonomii de 200 km n-au istorii mai lungi de 2-3 ani. :)))))))
    Atenție la neatenție, mașina electrică va fi telenovelă de oraș, mașină legată cu ața de casă, versiunea back-up local, deci nu poți cere preț de mașină pentru un gadget. :)))))))))))
    4 1
  • Banditos
    La cum merg treburile in China posibil sa o mute de acolo. Cat in Eu vom vedea.
    0 2
  • Ai spus că industria mută macazul. Mai întâi să-l mute. :))))

    Să lăsăm clienții high-class să-și facă damblaua, să se satureze piața, să evaluăm fiabilitate, rechemări, garanții, să așteaptă un moment mai greluț dpdv financiar, gen... măsuri de austeritate și apoi se negociază discount-uri decente cu dealerul patron rămas singur prin reprezentanță. :))))

    Soluțiile de back-up nu sunt... stringente.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru