ABT prezinta pachetele pentru A8, Golf R si R8 GTR la Geneva

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 09.02.2010
Standul ABT de la Salonul Auto de la Geneva va prezenta patru modele modificate de tunerii din Kempten, alaturi de un nou model de jante, intitulat CR.

Tunerii germani de la ABT si-au anuntat intentia de a prezenta cele mai importante pachete pe care le vor oferi in 2010 la Salonul Auto de la Geneva. Acestia vor prezenta versiunile modificate ale lui Audi A8, Audi R8 GTR, Audi R8 Spyder si Volkswagen Golf R. Acestea sunt cele mai importante modele pe care se vor concentra germanii de la ABT in decursul acestui an, iar toate vor fi prezente la standul tunerului din cadrul Salonului Auto de la Geneva.

"Pot sa afirm cu mandrie ca standul ABT de la Geneva merita vizitat, deoarece am creat o serie de modele extraodinare, care sunt pline de inovatie si eleganta.", a declarat Hans-Jurgen ABT, seful ABT Sportsline. Cei de la ABT Sportsline sunt tunerii numarul 1 in lume pentru modelele din Grupul Volkswagen.

Una dintre creatiile pe care o vor prezenta cei de la ABT la Salonul Auto de la Geneva, R8 GTR, este unul dintre modelele care "exprima performantele dinamice de care este capabil chiar si cand este expus intr-un stand", asa cum l-au descris acestia. Traditia sportiva de la ABT a inceput odata cu modificarea primului Volkswagen Golf GTI si a ajuns la dezvoltarea unor versiuni modificate ale tuturor modelelor din Grupul VAG.

Odata cu cele patru modele modificate pe care le vom prezenta, vom dezvalui si cea mai noua creatie in materie de jante de la ABT Sportsline %u2013 noile ABT CR.

Via | OneEightTurbo

Comentarii (2)

  • ce malefic arata R8-ul. :)
    6 1
  • Imi pare rau, nu te pot contrazice :)
    R8-ul ala e delicios:)
    6 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru