Jante

Joi, 27 Iulie 2023 | Industrie

Hyundai: modelele de performanță N vor primi jante din fibră de carbon

Hyundai a anunțat că modelele sale de performanță N urmează să primească jante confecționate parțial din fibră de carbon. Noile jante vor cântări mai puțin pentru a reduce din greutatea modelelor, iar acestea vor avea dimensiuni până la 25 de inch.
Marti, 13 Decembrie 2022 | Tehnologie

Audi va crea jante noi cu ajutorul inteligenței artificiale

Jantele viitoarelor modele Audi vor fi create cu ajutorul inteligenței artificiale. Noul program dezvoltat de Audi, numit FelGAN, îi va ajuta pe designerii mărcii să aleagă formele jantelor propuse de AI pentru viitoarele modele.
Sambata, 04 Mai 2019 | O lume nebuna

Gone in 40 minutes: un dealer american a fost jefuit de doi hoți care au furat 124 de roți în mai puțin de trei sferturi de oră

Doi hoți, un camion, 40 de minute de "muncă" și o daună de 120.000 de dolari. Acestea sunt ingredientele unui jaf care a avut loc noaptea în curtea unui dealer Chevrolet din Louisiana.
Marti, 13 Decembrie 2016 | Tuning

Dragonii sunt din nou la modă: acest set de jante costă 7800 de dolari și poate fi comandat în orice dimensiune

Compania Dicastal Wheel Group s-a gândit că există suficienți excentrici capabili să plătească aproape 8000 de dolari pe un set de jante personalizate cu dragoni.
Vineri, 26 August 2016 | O lume nebuna

La noi se fură oglinzile, la ei jantele: 48 de mașini din America au fost ”descălțate” de jante care valorau 250.000 de dolari

Probabil unul dintre cele mai ample furturi de jante a avut loc în Statele Unite. 48 de mașini Chevrolet au rămas pe butuci în doar patru ore.
Vineri, 31 Iulie 2015 | Tuning

Un tuner își propune să cucerească piața aftermarket cu un nou produs: janta din fibră de carbon

Americanii de la Vitesse-AuDessus au prezentat un nou model de jante, realizate integral din fibră de carbon. Acestea sunt cu 50% mai ușoare decât cele din aliaje convenționale și costă 8.800 de dolari bucata.
Luni, 04 Iunie 2012 | Tuning

Toyota GT86 a primit o linie de accesorii pentru piața europeană

Toyota a introdus o linie de accesorii pentru modelul coupe GT86. Clienții acestui model își pot personaliza astfel viitoarea mașină.
Sambata, 26 Iunie 2010 | Tuning

Jante Barracuda Tzunamee pentru Aston Martin Vantage

Specialiştii în jante de la Barracuda au lansat o nouă gamă pentru Aston Martin Vantage. Jantele au fost botezate Tzunamee şi pot fi comandate în orice mărimi de la 7.5x17 până la 10x20 de inch.
Marti, 09 Februarie 2010 | GENEVA 2010

ABT prezinta pachetele pentru A8, Golf R si R8 GTR la Geneva

Standul ABT de la Salonul Auto de la Geneva va prezenta patru modele modificate de tunerii din Kempten, alaturi de un nou model de jante, intitulat CR.
Sambata, 19 Decembrie 2009 | Tuning

Mercedes E-Klasse by ATT

Germanii de la ATT au creat un kit aerodinamic pentru Mercedes E-Klasse. Munca inginerilor casei de tuning va putea fi achizitionata cu 10.294 de euro.
Joi, 05 Noiembrie 2009 | Video

VIDEO: Urmatoarea tendinta in materie de bling-bling

Un tuner american a lansat la SEMA un sistem de iluminare a jantelor cu LED-uri multicolore care sunt activate automat in timpul anumitor manevre, dar pot fi utilizate si in mers. Jantele cromate prind viata noaptea in lumina acestor LED-uri.
Marti, 22 Septembrie 2009 | Tuning

Mai multa putere pentru Audi R8 de la MFK Autosport

Versiunea entry-level a supercarului din ingolstadt ajunge sa dezvolte pana la 450 de cai putere, multumita modificarilor aduse de tunerul MFK Autosport.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 19 Septembrie 2009 | Tuning

Smart Fortwo a fost modificat de Brabus

Germanii de la Brabus au prezentat la Frankfurt modelul Smart Fortwo Ultimate R. Cu noile modificari aduse de casa de tuning germana masina sprinteaza de la 0-100 km/h in 9.5 secunde.
Vineri, 21 August 2009 | Tuning

Carlsson modifica Mercedes-Benz E-Klasse Coupe

Cea mai recenta creatie a celor de la Carlsson se numeste Mercedes-Benz E-Klasse Coupe. Modificarile de design aduse automobilului pastreaza acelasi stil pe care inginerii constructorului german l-au abordat atunci cand au conceput masina.
Sambata, 01 August 2009 | General

Jante Carlsson pentru Mercedes G-Klasse

Carlsson a creat un nou set de jante pentru modelul Mercedes G-Klasse. Noile jante sunt fabricate cu ajutorul unui proces de forjare ce ofera materialului rigiditate maxima.
Joi, 23 Iulie 2009 | Tuning

400 de cai, la pachet pentru noul Audi TT-RS

Casa germana de tuning Mcchip a pregatit doua pachete de performanta pentru noul Audi TT-RS. Roadsterul ajunge sa dezvolte pana la 400 de cai putere.
Luni, 15 Iunie 2009 | Tuning

Noul BMW Z4, roadster la puterea G-Power

Tunerii de la G-Power au pregatit un pachet de accesorii pentru roadsterul BMW Z4. Acesta se bucura de un aport de putere dar si de o alta nota a sistemului de evacuare.
Vineri, 15 Mai 2009 | Tuning

Albul e din nou la moda cu 680 de cai sub capota

Casa de tuning Winner Rennsporttechnik Solingen a modificat un Porsche 911 GT2 de sub capota caruia a reusit sa stoarca 680 de cai putere si 890 Nm.
Joi, 30 Aprilie 2009 | Tuning

Brabus a lansat trei seturi de jante exclusive pentru Mercedes si Maybach

Brabus a lansat jantele Monoblock F, G si Q, disponibile doar pentru modelele Mercedes si modelel Maybach.
Vineri, 24 Aprilie 2009 | Tuning

Lumma trece de la biciclete la BMW M3

Casa germana Lumma Design a revenit la tuningul auto dupa ce zilele trecute a prezentat prima sa bicicleta. Tunerii au pregatit de aceasta data un kit estetic pentru BMW M3.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Audi, Porsche, Mercedes-Benz, Honda, VW, Salon Auto
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru