Mercedes E-Klasse by ATT

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 19.12.2009
Germanii de la ATT au creat un kit aerodinamic pentru Mercedes E-Klasse. Munca inginerilor casei de tuning va putea fi achizitionata cu 10.294 de euro.

Casa de tuning germana ATT a lansat un pachet aerodinamic pentru Mercedes E-Klasse. Acesta a fost creat de inginerii germani pentru ca sedanul constructorului din Stuttgart sa trzeasca interesul oricarui barbat. Kit-ul aerodinamic produs de tunerul german include o grila noua, praguri laterale si spoilere pentru partea din fata si spate a masinii.

De asemenea, ATT a schmbat tevile de esapament cu unele noi, pe care le-au ascuns cu ajutorul spoilerului spate. Toate aceste schimbari operate de inginerii germani de la ATT pot fi adaugate unui E-Klasse pentru suma de 6.425 de euro.

Pentru ca tuningul sa fie complet, germanii ofera un set nou de jante de 20 de inch din aliaj, incaltate cu pneuri de inalta performanta S1 Evo produse de Hankook. Acest pachet costa 3.869 de euro, pret in care este inclusa montarea si echilibrarea rotilor.

via | WCF

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru