400 de cai, la pachet pentru noul Audi TT-RS

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 23.07.2009
Casa germana de tuning Mcchip a pregatit doua pachete de performanta pentru noul Audi TT-RS. Roadsterul ajunge sa dezvolte pana la 400 de cai putere.

Atunci cand a creat TT-RS, Audi s-a gandit ca a potolit setea de cai putere a pasionatilor. Se pare insa ca cei 340 de cai putere si 450 Nm nu au fost suficienti pentru tunerii de la Mcchip, care si-au dorit o exploatare la superlativ a motorului supraalimentat de 2.5 litri.

Primul pachet pus la dispozitie de Mcchip presupune recalibrarea sistemului ECU, modificare care aduce sub capota roadsterului un total de 380 de cai putere si 550 Nm. Pentru cei care prefera insa exagerarile, Mcchip promite si un al doilea pachet de performanta care ofera clientilor un total de 400 de cai putere.

Modificarile mecanice sunt completate de un set de jante Cargraphic de 20 de inch din aliaj, incaltate cu pneuri Continental 255/30. Pretul pe care trebuie sa-l plateasca viitorii clienti este de 899 de euro pentru primul pachet de putere si de 6600 de euro pentru jantele si cauciucurile speciale.

via | Carscoop

Comentarii (2)

  • 400 din 2.5 fara modificari majore doar din soft??Asta da motor!!
    1 0
  • noname00
    TT-RS?
    nu inteleg ceva - eu stiam ca TT-RS are tractiune integrala, nu fata. exemplarul din film are tractiune fata.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru