Noul BMW Z4, roadster la puterea G-Power

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 15.06.2009
Tunerii de la G-Power au pregatit un pachet de accesorii pentru roadsterul BMW Z4. Acesta se bucura de un aport de putere dar si de o alta nota a sistemului de evacuare.

Noua generatie a roadsterului Z4 a suscitat un interes deosebit pentru casele de tuning din Europa, care au lansat pe rand pachete de personalizare a modelului german. Mai nou, a venit randul celor de la G-Power, specializati in modificarea modelelor BMW, sa publice primele informatii si imagini ale kitului pregatit de ei pentru Z4.

Nemtii au ales sa imbunatateasca versiunea sDrive 3.5i, care se bucura de un aport substantial de putere. Motorul cu sase cilindri in linie, care dezvolta 306 cai putere si 400 de Nm, este capabil sa livreze, dupa tratamentul G-Power, un total de 345 de cai si un cuplu motor de 480 Nm. Cu asemenea resurse sub capota, roadsterul poate accelera pana la 100 de km/h in doar 4.7 secunde, cu o jumatate de secunda mai rapid decat versiunea de serie.

Pachetul G-Power este completat de o noua suspensie, o noua terminatie a sistemului de evacuare si jante de 20 de inch din aliaj, incaltate cu pneuri Michelin Pilot Sport, cu dimensiuni 255/30 ZR20 pe fata si 295/25 ZR 20 pe spate.

G-Power a publicat si o lista de preturi a modificarilor aduse roadsterului bavarez.

Astfel, suspensia noua costa 1256 de euro, jantele din aliaj 4474 euro si evacuarea 1508 euro. Pentru cei care isi doresc si mai multa putere, kitul destinat motorului va mai scoate din buzunarul clientilor inca 1978 de euro, la care se adauga instalarea evaluata la 403 euro.

via | CarScoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru