Un tuner își propune să cucerească piața aftermarket cu un nou produs: janta din fibră de carbon

de Sebastian Toma
Vineri, 31.07.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Americanii de la Vitesse-AuDessus au prezentat un nou model de jante, realizate integral din fibră de carbon. Acestea sunt cu 50% mai ușoare decât cele din aliaje convenționale și costă 8.800 de dolari bucata.

Esential 6 kilograme este masa medie a unei jante din fibră de carbon destinată unui supercar.
5 ani este garanția oferită de producătorul american pentru jantele sale din fibră de carbon.
Tunerii americani de la Vitesse-AuDessus au prezentat o nouă propunere pentru proprietarii de supercar-uri. Aceștia le oferă clienților, pe lângă kit-urile de caroserie din fibră de carbon, posibilitatea de a comanda jante din același material. Noile jante monobloc din fibră de carbon realizate de compania americană cântăresc cu până la 50% mai puțin decât echivalentul convențional și costă 8.800 de dolari fiecare. Compania americană nu a specificat câte modele de jante oferă în noua formulă și pe ce dimensiuni sunt acestea.

Magazin anvelope și accesorii auto

Americanii de la Vitesse-AuDessus promit să ofere și jante la comandă realizate din fibră de carbon, prețul pentru asemenea comenzi plecând de la 10.125 de dolari bucata. În prezent, oferta lor abordează jante care se potrivesc la Ferrari 458, Lamborghini Aventador și Porsche 918 Spyder.

Nu sunt excluse nici mărci precum Aston Martin, McLaren, Bentley și Bugatti. În plus, anumite modele Mercedes-Benz și BMW, cel mai probabil gamele de performanță ale acestor doi producători, pot fi echipate cu jante din fibră de carbon realizate de tunerul american.

Urmareste Automarket
Fiecare jantă din fibră de carbon este realizată folosind mai multe straturi ale acestui material impregnate cu rășini speciale.
Fibra de carbon este amplasată apoi într-un mulaj din aluminiu al modelului de jantă dorit și întărită într-o autoclavă. O comandă este livrată în cel puțin trei săptămâni, iar jantele pot fi vopsite la cererea clientului.

Via Carscoops

Comentarii (1)

  • Janta din fibra de carbon nu este un nou produs.Cei de mai sus sunt noi producatori.Am dreptate? Si nu sunt ziarist auto!
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru