Jante Barracuda Tzunamee pentru Aston Martin Vantage

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 26.06.2010
Specialiştii în jante de la Barracuda au lansat o nouă gamă pentru Aston Martin Vantage. Jantele au fost botezate Tzunamee şi pot fi comandate în orice mărimi de la 7.5x17 până la 10x20 de inch.

Producătorul de jante Barracuda a lansat o nouă gamă, botezată Tzunamee, special concepută pentru Aston Martin Vantage. Setul de jante pregătit de Barracuda pentru supercar-ul britanic măsoară 9x20 de inch pentru puntea faţă a maşinii şi 10x20 de inch pentru puntea spate.

Jantele Barracuda Tzunamee vin într-o combinaţie de negru mat cu suprafeţe polişate care îi oferă modelului britanic un aspect mult mai agresiv. De asemenea, ele pot fi comandate în orice mărimi de la 7.5x17 până la 10x20 de inch şi pot fi vopsite în nuanţe de alb sau negru.

Jantele Barracuda au fost montate pe un Aston Martin Vantage vopsit în culoarea Racing Green. Modelul britanic dispune de un propulsor V8 de 4.7 litri capabil să producă până la 420 de cai putere şi poate dezvolta un cuplu motor maxim de 474.5 Nm. Cu ajutorul acestor resurse, Aston Martin Vantage sprinteză de la 0 la 100 de km/h în 4.7 secunde şi poate rula cu o viteză maximă de 290 de km/h. Preţul acestor jante nu a fost anunţat.

Via | Barracuda

Comentarii (4)

  • ce stire beton.........
    3 3
  • oribil
    Asta nu e masina de pimparit...
    8 1
  • mai bine puneau table
    urate jante
    4 2
  • Alex Radoi
    @p-george
    Mai bine de atat nu se putea spune :). Subscriu!
    4 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru