Smart Fortwo a fost modificat de Brabus

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 19.09.2009
Germanii de la Brabus au prezentat la Frankfurt modelul Smart Fortwo Ultimate R. Cu noile modificari aduse de casa de tuning germana masina sprinteaza de la 0-100 km/h in 9.5 secunde.

Casa de tuning germana Brabus a prezentat la Frankfurt viziunea lor asupra modelului Smart Fortwo. Botezat sugestiv Ultimate R, micuta masina de oras produsa de Smart a devenit acum mai agresiva. La exterior componentele din fibra de carbon se imbina cu vopseaua de culoare gri, in timp ce interiorul a fost imbracat in piele de Alcantara.

Inginerii de la Brabus s-au axat mai mult pe cresterea performantelor acestui model. Echipat cu un propulsor supra-alimentat cu trei cilindri, Smart Fortwo dispune acum de 112 CP, livrati la o turatie de 5.750 rpm, si dezvolta un cuplu motor de 150 Nm.

Treptele de viteza pot fi schimbate cu ajutorul padelelor din spatele volanului. De asemenea, germanii de la Brabus au schimbat sistemul de evacuare, au montat un set de suspensii sport si au inlocuit jantele originale cu unele de 18 inch, pentru ca modelul sa fie devina cat mai agresiv. Cu noile accesorii, Smart Fortwo sprinteaza de la 0-100 km/h in 9.5 secunde, iar viteza maxima este de 170 km/h, aceasta fiind limitata electronic.

via | Brabus

Comentarii (2)

  • inutila investitia....
    4 3
  • cristi
    chiar ca
    smart for 2 nu e masina sport... e ca si cum ai tuna un Sprinter sau un Unimog:)) fiecare cu utilitatea lui.. nu tre sa mearga toate repede. oricum nu are nimeni tupeul sa mearga repede cu smart:) smart e o masnia de oras. si cei de la brabus au modificat-o pt ca au banuit ca o sa existe oameni care sa o cumpere. si nu ma indoiesc de asta. sigur se vor gasi clienti. poate astia care au dat thumbs down pe-aici:))
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru