Carlsson modifica Mercedes-Benz E-Klasse Coupe

De Cornel Șocariciu
Publicat Vineri, 21.08.2009
Cea mai recenta creatie a celor de la Carlsson se numeste Mercedes-Benz E-Klasse Coupe. Modificarile de design aduse automobilului pastreaza acelasi stil pe care inginerii constructorului german l-au abordat atunci cand au conceput masina.

Tunerul german Carlsson a inceput deja sa modifice noua lui “victima”, si anume Mercedes-Benz E-Klass Coupe. Asa cum ne-am obisnuit, casa de tuning germana doreste sa faca din acest model un automobil special si interesant. Din primele imagini cu noul E-Klasse Coupe ne putem da seama doar de cateva modificari facute de inginerii nemti.

Cum bine stim, cei de la Carlsson isi pun amprenta in special pe aspectul exterior al masinii si mai ales pe jante, iar modelul E-Klasse Coupe nu a facut exceptie de la aceasta regula. Totusi nu ar trebui sa uitam si de pachetele de performanta create de acestia pentru diferite modele ala constructorului Mercedes.

Pana in acest moment, E-Klasse Coupe nu a suferit decat modificari exterioare. Designerii casei de tuning au ales sa monteze jante din aliaj de 19 sau 20 inchi care sunt disponibile in mai multe versiuni. De asemenea a fost micsorata si garada la sol a autoturismului, acesta fiind acum cu 30 mm mai aproape de carosabil.

Pretul pentru un set de jante de 20 inch 1/5 REVO este de 3.969 de Euro in timp ce pentru jantele de 19 inch 1/11 Evo Brilliant Edition, clientul va plati 2.499 de Euro.

Via | WCF

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru