Mai multa putere pentru Audi R8 de la MFK Autosport

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 22.09.2009
Versiunea entry-level a supercarului din ingolstadt ajunge sa dezvolte pana la 450 de cai putere, multumita modificarilor aduse de tunerul MFK Autosport.

Succesul de care se bucura Audi R8 face ca tot mai multi tuneri sa lanseze pachete de personalizare pentru sportiva din Ingolstadt. Cel mai nou exemplu in acest sens vine din partea nu foarte celebrei case de tuning MFK Autosport, care a ales sa personalizeze estetic si mecanic modelul german.

Motorul posterior in versiunea cu opt cilindri si 4.2 litri a primit un sistem ECU recalibrat, ceea ce se traduce intr-o putere maxima totala de 450 de cai. Alaturi de aportul de putere, MFK Autosport pune la dispozitie si o evacuare sportiva noua, care va scoate din buzunar 5700 de euro.

Desi a ales sa nu altereze designul de "fabrica" al supercarului, MFK Autosport nu s-a putut abtine sa instaleze un set de jante Schmidt Revolution Performance de 19 inch, incaltate cu pneuri de 243/25 pe fata si 315/30 pe spate.

via | Zercustoms

Comentarii (2)

  • Neh...
    Nu-mi plac jantele...:)
    1 0
  • taranii au vw tdi
    tdi motorizare de tarani
    eu vreau versiunea tdi ca imi aduc astia motorina din port si am vandut cateva terenuri, si decat sa imi cumpar vila cu piscina si passat pe motorina (masina suprema a taranilor) mai bine imi cumpar direct audi r8 tdi.
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru