Ingolstadt

Marti, 31 Martie 2020 | General

Audi organizează tururi virtuale ale uzinei de la Ingolstadt: vizitatorii vor avea discuții interactive cu un ghid profesionist

Audi a anunțat organizarea unor tururi virtuale ale uzinei de la Ingolstadt, în cadrul cărora vizitatorii vor avea oportunitatea să interacționeze direct cu un ghid profesionist pentru a afla detalii despre modul în care sunt produse A3 și A4.
Marti, 29 Ianuarie 2019 | Economic

Audi a oprit producția de la Ingolstadt din cauza grevei din Ungaria: angajații maghiari au refuzat mai multe propuneri salariale

Audi a închis fabrica sa din Ingolstadt până miercuri, din cauza grevei angajaților din Ungaria. Muncitorii maghiari cer măriri salariale de peste 20% și au refuzat toate ofertele Audi de până acum.
Miercuri, 20 Decembrie 2017 | Tehnologie

Proiect-pilot: Angajații Audi vor fi echipați cu un exoschelet pentru munca în fabrică

Audi a anunțat introducerea unui exoschelet pentru angajații fabricilor sale din Ingolstadt și Neckarsulm (Germania), sistem care să îi ajute să ridice mai ușor diferite piese grele.
Miercuri, 29 Noiembrie 2017 | Masini electrice si hibride

Presiunea sindicatelor: Audi va produce două noi SUV-uri electrice în Germania începând din 2021

Audi a anunțat că va produce două noi SUV-uri 100% electrice la fabrica sa din Ingolstadt (Germania), în urma unei înțelegeri semnate cu sindicatele locale.
Sambata, 02 Aprilie 2011 | Modele noi

Noi informaţii despre Audi RS4

Viitorul Audi RS4 va produce 450 de cai şi va dezvolta 430 Nm. Din păcate, varianta de performanţă a lui A4 va fi disponibilă doar în versiunea Avant.
Sambata, 18 Decembrie 2010 | General

Angajaţii Audi au donat 540.000 de euro asociaţiilor sociale din Germania

Anul acesta, angajaţii Audi au strâns suma de 540.000 de euro, bani care au mers către 87 de organizaţii şi asociaţii sociale din zona oraşului Ingolstadt.
Sambata, 13 Februarie 2010 | General

Audi va folosi numele e-Tron pentru toate masinile sale electrice

Producatorul german va grupa modelele sale electrice sub sigla e-Tron, intr-o miscare asemanatoare cu utilizarea logoului quattro din prezent.
Marti, 22 Septembrie 2009 | Tuning

Mai multa putere pentru Audi R8 de la MFK Autosport

Versiunea entry-level a supercarului din ingolstadt ajunge sa dezvolte pana la 450 de cai putere, multumita modificarilor aduse de tunerul MFK Autosport.
Vineri, 23 Ianuarie 2009 | Industrie

Audi opreste productia pentru 5 zile

Audi a anuntat ca va intrerupe productia pentru o perioada de 5 zile la fabrica din Ingolstadt.

Tag-uri similare

Volkswagen, Audi, productie, tuning, R8, e-Tron, jante, ECU, sportiva, Ingolstadt
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru