Angajaţii Audi au donat 540.000 de euro asociaţiilor sociale din Germania

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 18.12.2010
Anul acesta, angajaţii Audi au strâns suma de 540.000 de euro, bani care au mers către 87 de organizaţii şi asociaţii sociale din zona oraşului Ingolstadt.

Constructorul german Audi are o tradiţie lungă în ceea ce priveşte strângerile de fonduri pentru diferite organizaţii şi centre sociale. Anul acesta, angajaţii Audi şi cei care se ocupă de conducerea brand-ului din Ingolstadt au reuşit să strângă suma de 540.000 de euro mulţumită contribuţiei a 99.2% din angajaţi.

Toţi aceşti bani au mers către 87 de organizaţii şi asociaţii sociale din zona oraşului Ingolstadt. "Această strângere de fonduri va merge către proiectele nevizate de statul german şi are ca scop îmbunătăţirea vieţii celor afectaţi de probleme", a declarat Peter Mosch, preşedintele consiliului muncitorilor din cadrul Audi.

Această strângere de fonduri dinaintea Crăciunului are loc în comunitatea Audi încă din 1977. De atunci şi până astăzi, constructorul din Ingolstadt a donat aproximativ 10.6 milioane de euro. Pentru a vedea modul în care sunt folosiţi aceşti bani, organizaţiile şi asociaţiile sociale care primesc donaţii din partea Audi sunt verificate la intervale regulate de timp de către reprezentanţii brandului german.

Via | AutoReporter

Comentarii (10)

  • bravo , exemplu de urmat ...
    nu zic asta doar fiindca sunt fan Audi , cam asa ar trebui sa fac oamenii cu bani , sa se gandeasca ca pot trai cu mai putin pentru a ajuta pe altii cu probleme materiale grave
    13 10
  • Excomunicatorul
    :)
    Marketing de rahat.

    Astia cred ca daca doneaza 500k de euro la 82 de organizatii,va fi mare lucru.

    Daca stam sa calculam vine cam 6200/organizatie.

    Un alt aspect este cel uman.Deci banii practic sunt tot ai angajatilor,si nu a corporatiei.

    Marketing de rahat.
    7 10
  • romanisme
    si patronatul?asta imi suna ,asa, in stil romanesc:''a venit un ordin prin care toti angajatii sint OBLIGATI sa cotizeze BENEVOL''
    5 4
  • claxonu
    sunteti praf....
    om mai taran ca romanu nu exista, scrie ca e o traditie din 1977 si au donat deja aproape 11 mil euro, dar nu, tre sa apara astia mai inteligenti, ca vezi doamne numa se prefac si e vb doar de marketing

    luati-va de mana si aruncati-va in prima balta
    6 5
  • pt unii..
    o fi si marketing.... dar totusi din 1977 fac asa ceva.
    pt ,, Excomuiecatorul'' - nu conteaza cati bani ajung, ci gestul facut in prag de sarbatori. ( tu ai doar gura mare si burta goala, ca sa nu zic de capul tau patrat )
    2 3
  • Excomunicatorul
    colegule... nici calculatorul stiintific nu stii sa il folosesti:)). iar la partea contributiei citeste de 3-4 ori ca sa vezi ca angajatii au contribuit doar cu 99.2%.( este mult nimic de zis dar probabil ca restul de pana la 100% a contribuit si brandul)
    0 2
  • ccp
    daca zici ca angajatii sunt OBLIGATI sa doneze atunci de ce nu fac greva?
    e posibil sa existe si angajati care sa nu fie de acord cu astfel de gesturi caritabile dar iti spun ca seamana leit cu tine....zgarciti si fara inima.
    1 3
  • aici e vorba doar de angajati care au facut acest gest, cat despre brandul audi, cei de la nivel mai inalt fac si ei astfel de acte de caritate atunci cand scot masini la licitatie si doneaza suma primita celor ce au nevoie. astfel au de castigat cu totii : brandul Audi si cei nevoiasi.
    1 1
  • Excomunicatorul
    :)
    Deaia e foarte bine in lumea asta,ca Audi doneaza 3 parale pentru niste organizatii.

    Si deaia o ducem noi bine in Romanica deoarece voi atacati la persoana,nu va spuneti parerea,romani inteligenti si saritori la necaz.

    Ca daca ar fi sa vedem cine ofera mai mult respect Romaniei,nu stiu care ar fi.

    Eu sau un neamt oparit si mare filantrop.

    Cand mai aveti nevoie de ceva,mergeti dragilor in Germania sa va doneze aia putina tenacitate si respect.
    3 2
  • @Excomunicatorul
    Eu cred ca ar trebui sa te cauti la cap, sigur ai cel putin o buba. Sau ai o placere nebuna sa faci pe flamerul.

    Aici se vorbeste de o traditie filantropica veche de 33 de ani, nu de niste pungi cu chipsuri si biscuiti date de Becali la niste amarasteni care cersesc cat e ziua de lunga.

    Cat despre tine vs neamt, as alege un singur neamt oparit si filantrop in loc de 100 de romanasi carcotasi si unghiisti.

    Multa sanatate mintala iti doresc, chiar ai nevoie.
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru