Noi informaţii despre Audi RS4

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 02.04.2011
Viitorul Audi RS4 va produce 450 de cai şi va dezvolta 430 Nm. Din păcate, varianta de performanţă a lui A4 va fi disponibilă doar în versiunea Avant.

Audi, constructorul premium din Ingolstadt, pune la cale o mulţime de surprize pentru fanii săi. Dacă săptămâna trecută vă anunţam că germanii vor să lanseze mult mai devreme viitoarea generaţie a lui RS6, de această dată vă informăm că brand-ul din Ingolstadt testează de zor viitorul RS4 Avant pe circuitul de la Nurburgring.

Noul Audi RS4 Avant va ascunde sub capotă propulsorul V8 de 4.2 litri. Acesta este capabil să producă 450 de cai putere şi poate dezvolta un cuplu motor maxim de 430 Nm. "Herghelia" oferită de germani este transmisă roţilor prin intermediul unei cutii de viteze S-tronic cu şapte rapoarte.

Viitorul Audi RS4 este programat să-şi facă apariţia în faţa publicului în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt de anul acesta, însă acesta va fi disponibil doar în versiunea Avant. 

Via | EgmCarTech

Comentarii (1)

  • "însă acesta va fi disponibil doar în versiunea Avant" ... Momentan ..sper :)
    3 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru