Audi RS6 ar putea fi gata în 2012

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 27.03.2011
Lansarea lui BMW M5 se apropie cu paşi mari, iar rivalul din Ingolstadt a pregătit deja următoarea mutare. Conform publicaţiei De Telegraaf, oficialii Audi sunt gata să lanseze în 2012 noul RS6.

Constructorul german Audi pregăteşte o surpriză de proporţii pentru împătimiţii adrenalinei şi a cailor putere. Conform jurnaliştilor olandezi de la De Telegraaf, germanii vor lansa anul viitor noua generaţie a lui RS6, model care în mod normal trebuia să îşi facă apariţia în 2013.

Motivul pentru care oficialii constructorului din Ingolstad se grăbesc îl reprezintă viitorul BMW M5, model care este aşteptat să-şi facă apariţia anul acesta. Pentru a putea concura de la egal la egal şi cu Mercedes E63 AMG, rivalul de temut din Stuttgart, inginerii Audi vor fi nevoiţi să vină cu un propulsor puternic.

Există zvonuri conform cărora viitorul RS6 va beneficia de serviciile unităţii V10 de 5.0 litri TFSI sau va ascunde sub capotă agregatul V8 de 4.0 litri twin-turbo, motoare ce sunt capabile să producă până la 600 de cai putere.

Via | De Telegraaf

Comentarii (1)

  • 2012
    Gata e el de mult... nu s-a lansat inca din ratiuni de marketing...
    7 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru