Audi opreste productia pentru 5 zile

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 23.01.2009
Audi a anuntat ca va intrerupe productia pentru o perioada de 5 zile la fabrica din Ingolstadt.

Esential

5 zile va fi oprita productia la fabrica Audi din Ingolstadt.

Audi a anuntat ca va opri productia la fabrica sa cea mai mare din Germania pe timp de cinci zile, pentru a ajusta nivelul productiei cu cererea existenta pe piata.

Marca premium a grupului Volkswagen nu s-a hotarat inca ce va face cu forta de munca in cele 5 zile de pauza. O decizie in acest sens va fi luata in zilele urmatoare, fiind posibila chiar renuntarea la intreruperea activitatii, daca cererea va cunoaste o revigorare, conform unui purtator de cuvant Audi.

Decizia ca Audi sa intrerupa productia timp de 5 zile vine dupa ce Volkswagen a anuntat ca va trimite in concediu doua treimi din angajatii din Germania pe timp de o saptamana.

Audi a reusit sa treaca peste anul 2008 cu brio, inregistrand pentru prima data in istoria lor 1 milion de unitati vandute intr-un an. Marca germana a inregistrat in 2008 un plus de 4.1% a vanzarilor de unitati fata de 2007.

Via | Just-Auto

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru