Presiunea sindicatelor: Audi va produce două noi SUV-uri electrice în Germania începând din 2021

de Petre Barac
Miercuri, 29.11.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi a anunțat că va produce două noi SUV-uri 100% electrice la fabrica sa din Ingolstadt (Germania), în urma unei înțelegeri semnate cu sindicatele locale.

Sindicatele au pus presiune pe Audi să aducă în Germania mai multe proiecte de producție a mașinilor electrice. Compania anunțase începerea producției în Bruxelles pentru SUV-ul e-tron din 2018, urmată de e-tron Sportback în 2019 tot în capitala Belgiei.

Constructorul auto s-a conformat și s-a înțeles cu sindicatele pentru ca două noi SUV-uri 100% electrice să fie produse la fabrica din Ingolstadt (Germania), începând cu anul 2021, fără să ofere detalii despre viitoarele modele.

Până în 2025, Audi vrea să lanseze în total circa 20 de modele electrificate, dintre care 10 vor fi 100% electrice. Tot până atunci, constructorul german vrea ca o treime din mașinile pe care le vinde să fie electrice sau hibride.

Via Audi

Comentarii (1)

  • Lexmark
    "Made in Germany"...
    Din pacate pt multi asta inca ineamna ceva cu toate ca "nemtii" ne-au aratat si au aratat intregii lumi cum stiu sa minta, sa triseze, sa fure, cum stiu sa se stranga in cartele pt a fixa preturi dincolo de principiile economiei de piata, cum stiu si ei (poate mai bine ca oricine) sa fie lipsiti de orice principia morale, de bun simt, de onoare si profesionalism.
    Si tot din pacate multi nu au habar ca in aceste fabrici muncitorii germani sunt minoritari, grosul fiind format din turci, polonezi, romani...
    6 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru