Sindicate

Sambata, 30 Mai 2020 | Industrie

Volkswagen a intrat în colimatorul sindicaliștilor: “Erorile de management afectează imaginea companiei, iar locurile de muncă sunt în pericol”

Volkswagen este acuzat că “erorile de management”, precum problema software a lui Golf 8, afectează reputația companiei. Cel mai mare sindicat din Germania avertizează că “imaginea publică deteriorată” a celor de la Volkswagen pune în pericol locurile de muncă ale angajaților.
Vineri, 14 Septembrie 2018 | Industrie

Cehii se opun mutării producției Skoda Superb în Germania: “Respingem categoric această posibilitate, este un profit pe care nu vrem să îl pierdem”

Sindicatele Skoda din Cehia se opun ideii ca o parte din producția modelului Skoda Superb să fie mutată la fabricile grupului VW din Germania. Acestea susțin că au reînceput negocierile cu șefii VW pe acest subiect.
Miercuri, 05 Septembrie 2018 | Industrie

Grupul PSA vrea să transfere 2.000 de angajați Opel către Segula Technologies: parteneriat strategic pentru “securizarea” locurilor de muncă până în 2023

Grupul francez PSA poartă discuții pentru semnarea unui parteneriat strategic cu Segula Technologies, furnizor global de servicii de inginerie, cu birouri și în România. Astfel, PSA vrea să transfere cei 2.000 de angajați Opel de la centrul de cercetare și dezvoltare de la Ruesselsheim (aproape de Frankfurt) către compania Segula.
Joi, 31 Mai 2018 | Industrie

Unde dai și unde crapă: PSA a decis mutarea producției lui Opel Grandland X din Franța în Germania, spre mulțumirea nemților, dar i-a înfuriat pe francezi

Decizia grupului PSA de a muta producția modelului Opel Grandland X din Franța în Germania i-a supărat pe reprezentanții angajaților francezi. PSA luase această decizie pentru a potoli protestele angajaților Opel, în urma negocierilor cu sindicatele germane.
Miercuri, 30 Mai 2018 | Industrie

Angajații Opel au făcut pace cu patronii de la PSA: francezii garantează siguranța joburilor până în 2023 și investiții în fiecare fabrică din Germania

Sindicatele germane care reprezintă angajații Opel au ajuns la o înțelegere cu patronii de la PSA și vor înceta protestele din ultima perioadă. Francezii s-au angajat să asigure joburile muncitorilor de la Opel până în vara lui 2023 și să facă investiții în fiecare fabrică din Germania. În schimb, angajații Opel au acceptat ca salariile să le fie mărite abia după 2020.
Joi, 22 Martie 2018 | Industrie

Skoda vrea să mărească salariile angajaților săi: cehii se tem de o grevă în luna mai

Skoda a propus o creștere de 8.3% a salariilor angajaților săi, începând cu luna aprilie, a anunțat șeful departamentului de resurse umane. Constructorul din Cehia vrea să evite o potențială grevă a angajaților în luna mai.
Joi, 22 Februarie 2018 | Economic

Volkswagen va mări cu 4.3% salariile a 120.000 de angajați din Germania: acord pentru evitarea grevei muncitorilor

Volkswagen a acceptat să majoreze cu 4.3% salariile a peste 120.000 de angajaţi din Germania, începând cu luna mai, după cum a anunțat sindicatul IG Metall, cel mai mare sindicat din Germania.
Marti, 06 Februarie 2018 | Economic

Reorganizare: italienii vor să reducă din nou producția SUV-ului Maserati Levante

Grupul Fiat-Chrysler vrea reducerea programului de lucru la fabrica sa din Torino, responsabilă în principal de producția SUV-ului Maserati Levante, potrivit sindicaliștilor italieni.
Miercuri, 31 Ianuarie 2018 | Industrie

Angajații Volkswagen din Germania, pregătiți să intre în grevă: sindicatele au respins oferta salarială a constructorului

Volkswagen este pe punctul să se confrunte cu o grevă a angajaților săi din Germania, după ce sindicatele au respins oferta salarială propusă de constructorul auto.
Miercuri, 31 Ianuarie 2018 | Industrie

Opel a ajuns la o înțelegere cu sindicatele: producția lui Corsa va rămâne în Spania

Opel a ajuns la o înțelegere cu sindicatele spaniole cu privire la salariile și condițiile de muncă ale angajaților, iar producția modelului Corsa nu mai este în pericol să fie mutată în altă țară.
Vineri, 19 Ianuarie 2018 | Industrie

PSA se plânge că fabricile sale din Marea Britanie sunt necompetitive: costuri duble față de uzinele grupului din Franța

Șeful Peugeot-Citroen, Carlos Tavares, a anunțat că se va întâlni cu sindicatele și autoritățile din Marea Britanie pentru a discuta despre viitorul fabricii Vauxhall din Ellesmere Port. El s-a plâns de costurile duble de producție ale fabricii în comparație cu uzinele PSA din Franța.
Joi, 18 Ianuarie 2018 | Industrie

Angajații Opel intră și ei în greva din Germania: nemulțumiți de salarii mai sunt muncitorii de la BMW, Audi și Mercedes

Peste 8.000 de angajați Opel s-au alăturat grevelor din Germania, nemulțumiți de nivelul salariilor, după ce muncitorii BMW, Audi și Mercedes au început și ei protestele.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 12 Decembrie 2017 | Economic

Negocieri eșuate cu sindicatele: Volkswagen a refuzat să crească salariile cu 6% pentru angajați

Volkswagen a respins propunerea unui sindicat german care a cerut creșterea salariilor cu 6% pentru angajații producătorului auto.
Miercuri, 29 Noiembrie 2017 | Masini electrice si hibride

Presiunea sindicatelor: Audi va produce două noi SUV-uri electrice în Germania începând din 2021

Audi a anunțat că va produce două noi SUV-uri 100% electrice la fabrica sa din Ingolstadt (Germania), în urma unei înțelegeri semnate cu sindicatele locale.
Marti, 17 Octombrie 2017 | Industrie

Nemulțumiți de concedierile de la fabrica Vauxhall: sindicaliștii cer explicații de la guvernul britanic și grupul PSA

Liderii sindicali de la fabrica Opel/Vauxhall din Ellesmere Port (Marea Britanie) cer explicații de la guvernul britanic și de la grupul PSA, după ce francezii au spus că vor să taie un sfert din locurile de muncă ale fabricii.
Miercuri, 23 Martie 2011 | Industrie

Sindicaliştii Ford sunt jigniţi de venitul lui Alan Mulally: 54.5 milioane de dolari

Şeful sindicaliştilor care lucrează în industria auto din SUA consideră venitul lui Alan Mulally din dividente ca fiind nedrept şi greşit din punct de vedere moral.
Miercuri, 15 Aprilie 2009 | Industrie

Fiat ar putea renunta la alianta cu Chrysler din cauza sindicatelor

Sergio Marchionne, directorul grupului Fiat, a avertizat ca italienii ar putea renunta al alianta cu Chrysler daca sindicatele americane nu vor accepta concesii in materie de salarii.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru