RevoZport a creat un kit de tuning pentru VW Golf GTI

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 14.01.2010
Volkswagen Golf GTI a primit inca un pachet de tuning, de data aceasta din partea unui tuner din Hong Kong, intitulat RevoZport.

Tunerii de la RevoZport au prezentat noul lor pachet de modificari pentru Volkswagen Golf GTI. Modelul sportiv din Wolfsburg a primit un pachet complet de modificari de la tunerii din Hong Kong. Astfel, pachetul RZR include un kit de putere, un pachet estetic si o noua capota din carbon si kevlar, care cantareste doar patru kilograme. Pe langa masa redusa, noua capota beneficiaza de o serie de fante de ventilatie, care racesc motorul TFSI de 2.0 litri al acestui hot-hatch.

Cei de la RevoZport au modificat motorul lui Golf GTI si au reusit sa obtina 270 CP din acesta. Performantele dinamice si valoarea cuplului motor nu au fost inca dezvaluite. Kit-ul de tuning de la RevoZport va fi disponibil incepand cu luna februarie a acestui an, dar pretul acestuia nu a fost inca dezvaluit.

In materie de elemente estetice, VW Golf GTI a primit o noua bara fata, un splitter ajustabil si elimente de iluminare cu LED. Bosajele aripilor au fost umflate subtil, iar bara spate a primit un difuzor de aer ajustabil.

Clientii tunerilor din Hong Kong pot sa aleaga si un spoiler din fibra de carbon, dar si un set de capace din fibra de carbon pentru oglinzi. Toate elementele de mai sus sunt realizate din plastic ramforsat cu fibra, un material extrem de rezistent si usor.

Via | WorldCarFans

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru