RevoZport

Vineri, 28 Martie 2014 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (6)

Episodul dedicat celor mai tari creaţii din lumea tuningului ne aduce astăzi în interiorul unui pick-up „vânătoresc” şi ne facem să visăm la sute de cai putere cu ajutorul micilor Mercedes CLA45 AMG şi Audi TT-RS.
Vineri, 21 Martie 2014 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (5)

Revenim şi astăzi cu un episod plin de cai putere al rubricii 7 Zile de Tuning. Printre vedete se numără Tesla Model S, Volkswagen Golf, un Alfa MiTo cu aer bulgăresc şi diferite reinterpretări ale furiosului Mercedes A45 AMG.
Vineri, 15 Noiembrie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (19)

Rubrica noastră de tuning reuneşte săptămâna aceasta două exemplare Mercedes S-Klasse şi alte două produse din curtea Range Rover. Nu lipseşte nici primul kit pentru Volkswagen Golf 7 GTI şi nici Ferrari 458 Italia.
Vineri, 10 Mai 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (9)

Automarket revine astăzi cu un nou episod al celor mai proaspete creaţii din lumea tuningului. Ne vor însoţi noul Range Rover Sport, o armată de Mercedes-uri şi chiar micul Chevrolet Trax.
Vineri, 09 Iulie 2010 | Tuning

"Cosmetice" noi pentru Volkswagen Golf R de la RevoZport

Casa de tuning RevoZport a venit cu un pachet de modificări pentru actualul Volkswagen Golf R. Hatchback-ul de 270 de cai putere afişează un look mult mai sportiv.
Joi, 14 Ianuarie 2010 | Tuning

RevoZport a creat un kit de tuning pentru VW Golf GTI

Volkswagen Golf GTI a primit inca un pachet de tuning, de data aceasta din partea unui tuner din Hong Kong, intitulat RevoZport.

Tag-uri similare

Volkswagen, VW, tuning, Golf, Golf GTI, GTI, RevoZport, RZR
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru