"Cosmetice" noi pentru Volkswagen Golf R de la RevoZport

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 09.07.2010
Casa de tuning RevoZport a venit cu un pachet de modificări pentru actualul Volkswagen Golf R. Hatchback-ul de 270 de cai putere afişează un look mult mai sportiv.

Esential

3552 de euro costă pachetul Razor R.
270 de cai dezvoltă versiunea de serie a modelului Volkswagen Golf R.

După ce tunerii de la Sport-Wheels au făcut din actualul Golf R un adevărat rival pentru Ford Focus RS, hatchback-ul de performanţă a captat atenţia unei alte firme specializate, la fel de puţin populară. De această dată este vorba despre RevoZport, o casă de tuning care a pregătit un pachet de accesorii botezat Razor R.

Din păcate pentru fanii extremelor, ceea ce se ascunde sub capotă, adică motorul de 2.0 litri turbo şi 270 de cai putere, rămâne neatins, principalele modificări fiind de ordin estetic.

Bodykit-ul care amplifică aspectul sportiv al modelului Volkswagen vine cu o capotă din fibră de carbon şi Kevlar, cu o grilă frontală şi o extensie a spoilerului, de asemenea din fibră de carbon, cu praguri laterale şi cu un nou spoiler posterior.

Pachetul aerodinamic nu duce lipsă nici de un deflector spate, nici de un eleron şi nici de carcase noi pentru oglinzi. Preţul fixat de RevoZport pentru pachetul Razor este de 3552 de euro.

via | zercustoms

Comentarii (24)

  • AllanHeron
    tot degeaba....arata foarte banal, VW marca oamenilor simpli si fara chef in viata, pic de lemn nu vezi ca la Jaguar sau Rover.O zi buna.Allan
    8 18
  • imi place
    Nu sun fan Golf deloc dar golgul 6 imi place si bodykitul asta ii vine foarte bine.

    Bai allan - tu ori esti pescar ori puscas paraias. Altfel nu imi explic comentariile tale :)
    Fara suparare.
    13 10
  • asdada
    arata foarte bine iar performantele nu sunt de neglijat, chiar foarte ok insa pacat de posesorii acestei marci. Sunt multi oameni care nu isi cumpara Passat sau Golf tocmai din cauza imaginii proaste pe care ti le creeaza un VW....asta in Romania....in alte tari nu e asa generalizata treaba, in rest au unele modele chiar reusite.
    6 10
  • ...acuma ....sincer m-am saturat si eu de golfu asta 6 ...pardon facelift pt.5....pai am vazut deja noul astra ....sincer arata bbbbeeetttooonnn pe langa g6 sau ....ma rog g5...ar fi fain daca ar tuna o firma de asta buna noul astra...a! si inca ceva sa-mi dati mai multe voturi negative....si meganu asta nou arata de vreo 50 de ori mai bine ca ....golfu 5...pardon 6...pardon e cam totuna daca ati vazut g6 variant la exterior e copie xerox cu 6-le...difera doar putin farurile si...ma rog interioru ...caroseria e exact la fel ...a!mai difera numele...g5-g6
    9 9
  • Florin
    B A N A L!
    6 4
  • marius
    trebuie multi bani si mult chin sa faci un vw sa arate bine.......
    9 5
  • Marius 2
    Ba Ian..
    Golf 6 nu este un facelift al Golf 5 , uitate mai bine si iti propun sa si mergi cu un G5 si cu un G6, eu am avut un G5 si acuma de cca 8 luni am un G6 si pot spune ca este o masina mai mult decat spui tu un facelift.
    Are materiale noi la interior , mai de calitate.
    Are un interior mai ergonomic ca precedentul si fiecare buton este acolo unde trebuie sa fie...
    Are o tinuta de drum mai buna, amortizarea peste denivelari este mai buna etc, si multe altele !!
    Ian eu cred ca tu nici macar un Logan nu iti poti permite,dar fa macar un drive test cu un G6 si apoi mai scrie....
    cu bine..
    7 8
  • da marius...stiu taticu iti ia masini in f. de moda cand o sa ti le cumperi singur din bani munciti cinstit mai vorbim ...si nu am logan ci vw...cumparat pe credit platit luna de luna din bani de profesor asa ca lasa-ma cu laudele tale ...ca-s satul de astia care isi schimba masina de la un an la altul...pe ce bani nu conteaza...de aia o ducem noi bine, de aia tre sa-mi taie mie din salar ...ca unii isi permit masina noua in fiecare an...cand o sa muncesti cinstit ,iti spun io ca no sa mai schimbi masinile asa...si sa-ti permiti sa le dai altora peste nas...,,ei na eu am golf6....si am avut si 5,,..................la munca nene si mai vorbim apoi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    5 4
  • bravo ian,sunt fanul tau!!!
    prea multi bani ca sa faci un golf frumos si sportiv! daca vrei cu adevarat ceva sport sa privim in directia opusa...
    9 4
  • Marius 2
    da ian,
    daca nu va place VW si tot comentati ca nemtii fac numai masini proaste si numai Facelifturi atunci ma intreb de ce dracu aveti toti masini Germane?!!

    ok ian , scuze ...am crezut ca esti un copil care vb aiurea.
    Eu sunt inginer de ceva timp,am lucrat in strainate cativa ani si apoi la o multinationala in dom Auto. Acuma lucrez tot in dom auto si nu este chiar asa cum spui tu..

    Eu vb. de comparatie intre G5 si G6 si stiu ce spun , nu este numai un facelift!!!!

    oricum o zi buna sa aveti.
    4 6
  • nnnnnn
    nea ian mai stinge farurile
    Nu mai casca gura pe net si pune mana invata munceste si o sa vezi ca poti sa castigi decent si la noi prin munca cinstita. Bine acum eu sunt constient ca pentru tine munca cinstita e arsul gazului pe net si la tv si dat fuga la ajutorul social. Avem conducatori de rahat dar si poporul e lenes si cu nasul pe sus.
    5 4
  • scuze pt..marius 2....sinmcer am crezut ca esti un pustan de bani gata...
    @nnnn...esti tu un ex.de harnicie intruchipata...daca e asa bravo tie cat despre aprecierile pe care mi le faci ...habar n-ai nici nu ma cunosti...dar vorbesti asa...da pe net poti spune multe...in fine ...salutare!
    6 3
  • @marius 2
    Golf 6 este un facelift pentru Golf 5. Asa cum 4 a fost pentru 3, asa cum 2 a fost pentru 1. Asta nu o spun eu, o spun cei de la VW. Faptul ca ii schimba numarul... din Mk5 in Mk6 cauzeaza confuzie pentru cei initiati...
    8 2
  • *neinitiati
    1 1
  • dupa ce dai o gramada de bani pe ele ca abis sunt sportive (si aflii cu dezamagire ca nu-s), sa mai dai bani sa le faci si cat de cat placute vizual.....tre' sa fi cu capul...
    8 3
  • @ian
    Tu profesor ? De sport poate la cum vorbesti si scrii...sua asta e nivelul profesorilor de azi ?!

    Ma rog vroiam sa iti zic sa nu mai fii asa frustrat ca altii au bani...ce conteaza cum are omul masina ( atata timp cat nu a furat ) ??? Adica daca are banii din famielie nu are voie sa isi dea cu parerea...daca nu e luata din banii lui nu stie ce masina conduce ? E stupid si nesanatos pt pshihicul tau sa gandesti asa.

    PS: sunt diferente mici dar multe intre g5 si g 6 iar pt cei care nu stium vw face schimbarile mari de design din 2 in doua modele. Intre ele mai mult facelifturi.
    3 4
  • ...copile ,draga scoala e osimpla conjunctura sociala si aici nu urmaresc sa demonstrez cat de bine stiu sa scriu ...desi daca ma uit sciu mai corect decat toti (dpv gramatical) dar sta in acest context nu conteaza ceea ce conteaza e...bunul simt,educatia si respectul...dar la noi romanii acest lucru se identifica in schimb cu o caracteristica nationala snobismul si lipsa de cultura ...ma rog...uita-te la comentariile mele in general nu jignesc pe nimeni nici nu folosesc limbaj trivial..oricum...nu ma cunosti dar iti permiti cam multe...educatie carenta...asta e!..poate esti vreun elev care n-a fost lasat sa copieze la bac si....te razbuni pe mine.
    5 2
  • ..scz...,,corect,, nu ,,mai corect,,de ce?.hai p-george spune-ne doar ti-ai luat bacu si esti baiat destept iti permiti...luxul...de ce e incorect ,,mai corect,,....ai netu la dispozitie trebuie doar sa sti unde sa cauti dar si pt. asta trebuie sa ai un minim de cunostinte...
    4 1
  • @ian
    Nu ma cobor la nivelul demonstratiilor pe net, ti am atras doar atentia ca daca ai pretentia sa fii profesor trebuie sa iti revizuiesti stilul. In acelasi timp ti am dat un sfat bun pt sanatatea ta mentala. Trebuia sa imi multumesti. Iar daca dai un click pe avatar vezi ca am 21 de ani, bacul a trecut de mult, acum mi am luat diploma de licenta. Ca o paranteza, in specializarea mea nu intra si gradele de comparatie ale cuvintelor, daca intelegi ce vreau sa spun.
    Ca sa stii si tu pe viitor, nu e vorba de conjuncturi sociale. Daca ai valori, iti mentii standardele indiferent de conjunctura.
    1 5
  • apreciez...ti-ai revizuit limbajul...efect pozitiv..bravo!
    4 2
  • @ PLANGACIOSUL -george
    mai george , in locul tau ma impuscam ,consumi aerul de pomana , atragi atentia celorlati , nu esti cu nimic mai breaz dimpotriva as putea spune seti cel mai frustrat pusti de pe aici , tu si BMW :)) ... Apropo , unde ai fost duminica ? fricos mic ce te ascunzi dupa monitor
    4 0
  • @ian
    Ian.......esti bostan.
    Glumesc :)

    Am scris corect,...la fel de corect ca tine sau mai corect sau mai putin corect sau ..forget it ;)
    0 1
  • Marius 2
    Bai Hadouken....

    daca afirmi ca G6 este de cacao atunci tu ai prb Mercedes/Audi/Honda s-au ceva de genul (second cu multi cai) dar de fapt tie iti pute gura de foame dar ce mai conteaza ca ai masina...nu jaf de G5/ G6...
    1 2
  • @Marius 2
    tu esti prost omule? unde am spus eu ca Golf Mk6 e masina de cacao? sau tie Mk5 ti s-a parut de cacao iar afirmatia mea iti gadila neuronii? Citeste mai cu atentie ce am scris, poate iti dai seama ca e vremea sa te spel pe fata (si pe dinti). Eu nu imi dau cu parerea... asa este. Daca ti-ai da putin silinta sa te documentezi despre masina pe care o detii....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru