Oettinger a modificat Golf VI GTI

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 15.08.2009
Casa de tuning germana Oettinger a creat un pachet de performanta pentru Golf VI GTI. Cu ajutorul acestuia, modelul german va livra 250 CP.

Oettinger, unul dintre tunerii de casa ai celor de la Volkswagen, si-a indreptat atentia asupra noului model Golf VI GTI, aducand o serie de modificari in ceea ce priveste performantele automobilului. Casa de tuning de la Hessen are o traditie de peste 30 ani si este considerata creatoarea tehnologiei 16 Valve.

Modificarile mecanice aduse modelului Volkswagen Golf VI GTI nu sunt unele majore, deoarece inginerii germani au schimbat doar modul de functionare al motorului. Cu noile setari, propulsorul de 2.0 litri supra-alimentat dezvolta 250 CP, fata de cei 210 CP cat livreaza modelul de serie.

Valoarea cuplului motor a crescut si ea de la 280 Nm la 360 Nm, fapt ce ii permite automobilului sa accelereze de la 0-100 km/h in 6.2 secunde fata de 6.9 secunde, timpul obtinut de modelul de serie. Daca aceste cifre nu sunt suficiente pentru un fan al celor de la Volkswagen, oficialii casei de tuning Oettinger promit o alta editie a modelului Golf VI GTI, care va produce 300 CP.

via | vwtuningmag

Comentarii (5)

  • Stelian_Opincariu
    Masina baietasilor de cartier care vor sa pescuiasca puicute de pe centura.....................pa!!!
    6 8
  • cu alte cuvinte nu au facut decat sa umble la ECU, nu?
    4 0
  • Nelutu
    Nelutu
    Eu am un Symbol 1.5 dci si pot sa va zic ca e adevarat ce sezice, ca Renault e cu 7 clase peste VW Mercedes Audi si alte prostii nemtesti. Pa can calc eu pana la fund aceleratia nu sta nici un GTI RTI VTi in cale ca le mananc si le vomit la loc. Cate harburi destea nam depasit eu cu Symbolu meu si mai aveam si legume vin in porbagaj. Atata am de zis, Renou e masina nu ca amaratele asta nemtesti.
    0 8
  • Stelian_Opincariu
    @Nelutu
    Nelutu intelepciunea este un drum pe care tu nu o sa-l calci niciodata.
    3 1
  • george
    DRUM PERICULOS
    @ Stelian_Opincariu

    Pentru tine, drumul intelepciunii e teren minat. Dar asta nu te impiedica sa pleci la drum cu rucsacu` doldora in spinare...
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru