Caractere a creat un kit pentru VW Golf VI GTI si GTD

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 26.01.2010
Tunerii belgieni de la Caractere au adaptat kit-ul precedent pentru VW Golf VI la versiunile GTI si GTD ale acestuia. Rezultatul a fost prezentat in aceste imagini, iar pachetul este disponibil din primavara anului curent.

Belgienii de la Caractere au creat un pachet estetic pentru Golf VI GTI si GTD. Kit-ul reprezinta versiunea adaptata a pachetului deja existent pentru Golf VI la versiunile de performanta pe benzina si diesel ale acestei compacte. Pachetul va fi disponibil din primavara acestui an, iar preturile nu au fost inca anuntate. Alaturi de pachetul de accesorii estetice, cei de la Caractere ofera si un set de jante din aliaj usor, disponibile pe 18 si 19 inch, alaturi de o evacuare sport din otel inoxidabil.

Volkswagen Golf VI GTI si GTD primesc astfel o noua bara fata, o grila trapezoidala si un set de proiectoare si lumini de pozitie cu LED-uri. Grila fata este disponibil atat in versiunea negru mat, cat si in versiunea negru lucios. Design-ul barei de protectie fata permite instalarea sistemelor PDC si Parking Assistance fara niciun fel de modificare.

Profilul lui Golf GTI si GTD este marcat de noile praguri laterale, alaturi de noul spoiler aplicat pe hayon. Jantele lui Golf VI pot fi schimbate cu numeroase modele propuse de belgienii de la Caractere, acestea fiind disponibile intr-o varietate de culori si in dimensiunile de 18 si 19 inch.

Sunetul motorului este pus in valoare de catre evacuarea finala cromata, care merge pana la motor cu un traseu din otel inoxidabil.

Via | Motori.it

Comentarii (5)

  • ..............................
    GOLF
    execrabil de urate,si cand te gandesti ge bine aratau golful 2 gti,de fabrica.si nu sunt fan vw
    14 3
  • bozzo26
    nu sunt fan Golf dar arata bine masina cu acest pachet:d....ceva nou :X
    3 9
  • zici ca e un citroen c3 picasso din fata.
    3 2
  • nimic nu bate body-kit-ul lui golf r... e chiar urata aceasta versiune de la caractere
    2 0
  • MDA...
    Prea...incarcate! Nu stiu de ce dar am impresia ca au vrut sa aduca a...Focus-actual.Iar evacuarile sunt...ca la un Oltcit tunat in Oborul de masini........p.s.- eu am vw.....batranul 4 variant.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru