Feedback
Parteneri
Turul României cu 8 maşini electrice. Oferit de
Audi
e-tron Sportback
446KM
Autonomie max
86.5kWh
Baterie net
408CP
Putere max
Hyundai
Kona electric
449KM
Autonomie max
64kWh
Baterie net
204CP
Putere max
Kia
e-Niro
455KM
Autonomie max
64kWh
Baterie net
204CP
Putere max
Mini
Cooper SE
234KM
Autonomie max
28.9kWh
Baterie net
184CP
Putere max
SUV Peugeot
e-2008
320KM
Autonomie max
45kWh
Baterie net
136CP
Putere max
Porsche
Taycan
462KM
Autonomie max
93.4kWh
Baterie net
761CP
Putere max
Renault
Zoe
395KM
Autonomie max
52kWh
Baterie net
135CP
Putere max
Volkswagen
ID.3
549KM
Autonomie max
77kWh
Baterie net
204CP
Putere max
Volvo
XC60 Recharge T8 Polestar
SAFEST
SAFETY CAR

Polestar 2 este cu un pas mai aproape de producția de serie: rivalul lui Tesla Model 3 va fi livrat clienților în 2020

de Daniel Popescu
Marti, 03.12.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Polestar, brandul de performanță al Volvo, a anunțat startul testelor de calitate pentru prototipurile modelului electric Polestar 2. Rivalul lui Tesla Model 3 va ajunge la clienți în prima jumătate a anului 2020.

Polestar, brandul de performanță al Volvo, a oferit în această săptămână noi detalii despre procesul de producție al celui de-al doilea model din gamă.

Constructorul a început a doua fază de dezvoltare a prototipurilor lui Polestar 2 prin verificarea integrității caroseriei și a procesului de calitate, etapă premergătoare startul producției de serie. Prototipurile sunt produse la uzina Luqiao din China, acolo unde vor fi realizate și versiunile de serie.

"Prototipurile lui Polestar 2 ies acum de pe linia de producție de la uzina Luqiao, așa că ne apropiem de producția de serie.

Conform planificării, mașinile vor ajunge la clienți în prima jumătate a anului. Vom continua să ne respectăm promisiunile", a explicat Thomas Ingenlath, CEO-ul Polestar.

Polestar 2 este considerat un rival pentru Tesla Model 3 atât din punct de vedere al performanțelor, cât și al prețului de comercializare.

Modelul folosește două motoare electrice montate pe fiecare ax pentru a oferi tracțiune integrală. În total, cele două motoare electrice generează 300 kW, echivalentul a 408 cai putere, în timp ce cuplul maxim este de 660 Nm.

Bateria are o capacitate de 78 kWh, este formată din 27 de module, este poziționată sub podea și oferă o autonomie oficială de 500 de kilometri, conform standardului european WLTP.

În plus, Polestar 2 este unul dintre primele modele care utilizează noul sistem de infotainment bazat pe Android, iar printre avantaje se numără integrarea puternică cu o serie de aplicații dezvoltate de Google.

Printre ele se numără inclusiv Google Assistant (care va permite controlul prin voce al unor funcții), Google Maps (care include o serie de funcții adaptate pentru mașini electrice) sau magazinul de aplicații Google Play Store. Volvo a oferit anterior o demonstrație a noului sistem de infotainment.

Via Polestar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru