Poliţia Rutieră a primit un Mitsubishi Outlander în custodie timp de trei luni

de Sebastian Toma
Joi, 06.02.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Importatorul Mitsubishi în România le-a oferit în custodie poliţiştilor de la Brigada Rutieră un Oulander. Vehiculul va fi folosit de poliţişti vreme de trei luni.

Esential 150 CP oferă motorul desel de 2.2 litri din echiparea lui Mitsubishi Outlander.
Poliţia Rutieră va primi în custodie timp de trei luni un Mitsubishi Outlander, în versiunea 2.2 DI-D 4WD. Modelul este oferit de M Car Trading pentru Inspectoratul General al Poliţiei Române, care a decis să-l împrumute poliţiştilor de la Brigada Rutieră. Outlander nu este primul Mitsubishi pe care îl conduc poliţiştii de la Rutieră în timpul serviciului, aceştia având la dispoziţie un Lancer Evolution X în 2010 şi în 2009. Între timp, poliţiştii de la Brigada Rutieră au mai condus şi modele precum Hyundai Elantra, Lotus Evora S şi Jaguar XF-R. Poliţiştilor li s-au oferit şi modele precum Toyota Avensis facelift, Seat Leon Cupra şi Kia Soul.

Poliţia Rutieră va schimba, prin rotaţie, interiorul de Dacia Logan cu cel al lui Mitsubishi Outlander.

Urmareste Automarket
Reprezentanţii Mitsubishi sunt încrezători în modelul Outlander, fiind sigur că acesta va impresiona poliţiştii pe parcursul celor trei luni pe care le va petrece în compania acestora.
Printre calităţile principale ale modelului, reprezentanţii mărcii enumeră performanţele dinamcie, calitatea şi siguranţă oferită, alături de protecţia mediului prin emisiile reduse de CO2.

Pe piaţa din România, Outlander pleacă de la 22.308 euro cu TVA inclus. Cea mai ieftină versiune diesel porneşte de la 28.508 euro cu TVA inclus. Clienţilor li se oferă atât transmisii manuale, cât şi transmisii automate. Astfel, cea mai ieftină bersiune MIVEC cu transmisie automată pleacă de la 29.748 euro cu TVA inclus, pe când cea mai ieftină versiune diesel automată pleacă de la 33.344 euro cu TVA inclus.

Cu excepţia versiunii de bază, echipată cu un motor 2.0 MIVEC de 150 CP şi 195 Nm, toate versiunile lui Outlander sunt oferite în standard alături de un sistem de tracţiune integrală. De asemenea, toate versiunile dispun de Start-Stop, pentru a reduce emisiile de CO2 şi consumul de carburant.

SUV-ul nipon este oferit şi în versiuni cu şapte locuri.

Comentarii (5)

  • reclama gratuita. sa le dea si motorina
    4 1
  • rotila
    La nemti are si diesel 2wt .la noi nu???
    2 0
  • banii pe reclama au intrat in buzunarele cuiva de la politie
    4 2
  • Numai 3 luni si in custodie. Domnule Tiriac, credeam ca puteti mai mult.
    4 3
  • Hahaha
    Mandri mai sunteti,degeaba tot jos suntem ori cu outlander ori fara! Nivelul de inteligenta al militienilor e in functie de cati bani ai in buzunar! Cu cat esti mai pe functie si pe bani is prosti toti,dar la saraci jupoaie tot.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru