Porcişteanu a câştigat trofeul Colin McRae ERC Flat Out la Raliul Sibiului

de Daniel Popescu
Luni, 29.07.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Vali Porcişteanu a fost recompensat cu trofeul Colin McRae ERC Flat Out pentru performanţele obţinute la Raliul Sibiului în ciuda numeroaselor defecţiuni tehnice.

Este cel mai mare premiu pe care l-aş fi putut primi şi valorează mai mult decât victoria în Raliul Sibiului.

Vali Porcisteanu
Pilot de raliuri
Vali Porcişteanu a fost cel mai bine clasat pilot român în Raliul Sibiului şi a ocupat locul şase în clasamentul general. Chiar dacă nu s-a implicat în lupta pentru victorie, el i-a impresionat pe organizatori prin prestaţia obţinută la volanul unui Mitsubishi Lancer Evolution X în contextul numeroaselor defecţiuni tehnice.

Aceştia i-au acordat Colin McRae ERC Flat Out, un trofeu care este acordat în fiecare etapă din Campionatul European de Raliuri pilotului care impresionează cel mai mult pe parcursul evenimentului.

"Este cel mai mare premiu pe care l-aş fi putut primi şi valorează mai mult decât victoria în Raliul Sibiului. Am forţat la maxim pentru a câştiga câteva poziţii. Am avut câteva probleme cu maşina, dar băieţii din parcul de service au fost incredibili. Sunt foarte, foarte fericit să primesc acest premiu, este cel mai bun lucru pe care îl puteam obţine", a declarat el la finalul raliului.

În urmă acestui rezultat, Porcişteanu rămâne pe locul trei în clasamentul general din Campionatul Naţional de Raliuri cu 63 de puncte, în timp ce lider este în continuare Francois Delecour cu 110 puncte. 

Comentarii (2)

  • Sergiu
    Bravo Vali ! Tine-o tot asa si sa stii ca vei deveni number 1 in inimile tuturor romanilor, la fel cum a fost Titi Aur acum cativa ani.Iti tin pumnii stransi in fata contra candidatilor!
    6 1
  • Vali Porcisteanu este vrednicul continuator al unei traditii careia i-au pus bazele niste oameni minunati care, in ciuda unor greutati aproape imposibil de depasit, si-au urmat visul si pasiunea. Regretatul Nicu Grigoras si inegalabilul Titi Aur sunt doar doua dintre zecile de exemple care se pot da in acest sens. Datorita perseverentei acestora, sute de oameni stau in ploaie si in praf pe traseele de raliu din Romania, cu toate riscurile ce decurg din asta! Datorita talentului lor in CNR concureaza in prezent piloti straini de valoare! Datorita lor in Romania se organizeaza etape de ERC si IRC! Si nu in ultimul rand, datorita lor se poate vorbi, fara absolut nicio exagerare despre SCOALA ROMANEASCA DE PILOTAJ! Felicitari lui Vali si cinste tututor celor care accelereaza spre glorie!
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru