Porsche: bonusuri de 8111 de euro pentru fiecare angajat după anul de graţie 2012

de Mircea Meșter
Miercuri, 20.03.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Anul-record 2012 şi aniversarea a 50 de ani de la lansarea lui Porsche 911 îi vor aduce fiecărui angajat german al mărcii din Stuttgart un bonus de 8111 de euro.

Angajaţii noştri au muncit din greu pentru companie, uneori chiar şi sâmbăta. Deci ei şi familiile lor merită din plin acest bonus "turbo-intergalactic".

Uwe Hück
Preşedinte de sindicat Porsche
Porsche a anunţat oficial faptul că fiecare angajat german va primi un bonus substanţial pentru performanţele din 2012 ale companiei din Stuttgart. Cu 8111 de euro per angajat, bonusul acordat de Porsche recompensează cel mai reuşit an din punct de vedere financiar din istoria mărcii, dar şi sărbătorirea a 50 de ani de la lansarea maşinii-simbol a brandului: Porsche 911.

Conform comuniatului emis de marca din Stuttgart, reuşita din 2012 a însemnat, printre altele, creşterea substanţială a livrărilor (cu aproximativ 20% în plus faţă de 2011), în timp ce profitul operaţional a crescut cu 25%, iar numărul de angajaţi cu 14 procente. În total, 13.500 de angajaţi Porsche vor beneficia de bonusul acordat de companie.

"Faptul că noi, la Porsche, urmăm consistent o curbă pozitivă a succesului se datorează şi performanţelor obţinute de angajaţii noştri.

În privinţa faptului că o parte din bonus se datorează aniversării lui Porsche 911, vrem să mulţumim echipei noastre foarte solide care a transmis trăsăturile vibrante ale acestui maşini sport întregii game pe care o expune astăzi Porsche", spune Matthias Müller, directorul Consiliului de Administraţie Porsche, citat în comunicatul oficial al mărcii germane.

via Porsche

Comentarii (6)

  • bonus turbo-intergalactic:)).........asta e tare
    16 0
  • bonusuri salariale
    Cam aici se duce diferenta de pret intre un Porsche 911 si un Nissan GTR
    18 9
  • Frumos din partea lor.
    16 12
  • @zarnesti
    Daca tot te-ai deranjat sa dai comentariul, da-le si numarul contului bancar si asteapta...
    8 9
  • @plm, nick-ul tau spune totul. Restul e de prisos.
    8 1
  • O fi bine sa fii maturator la Porsche?
    9 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru