Porsche caută parteneri tehnologici pentru creșterea vânzărilor din China: “Este o greșeală să credem că totul poate fi dezvoltat în Germania”

de Paul Cosma
Miercuri, 24.04.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche analizează posibilitatea unor colaborări cu giganți chinezi din domeniul tehnologiei, astfel încât să obțină vânzări mai mari pe cea mai importantă piață pentru companie. Nemții spun că vor să aibă “parteneriatele potrivite” în fiecare regiune.

După un început de an ezitant, cu vânzări globale în scădere pe primul trimestru, Porsche caută soluții pentru îmbunătățirea rezultatelor ce au fost afectate de testele WLTP și scăderea diesel în Europa.

CEO-ul Oliver Blume poartă discuții cu mai mulți giganți chinezi din domeniul tehnologiei, în vederea unor parteneriate care să asigure Porsche o prezență mai solidă pe piața din China și implicit vânzări mai mari.

“Vrem să avem parteneriatele potrivite în fiecare regiune. Este o greșeală să credem că totul poate fi dezvoltat în Germania,” a spus Blume.

Cel mai profitabil brand al grupului Volkswagen vrea să ofere produse și servicii atrăgătoare pentru clienții chinezi, cu ajutorul unor companii precum Alibaba sau Baidu.

Porsche speră că viitoarele sale modele electrice, printre care și Taycan, vor fi în topul vânzărilor din China, așteptată să devină cea mai mare piață din lume pentru mașini electrice.

Via Automotive News

Comentarii (1)

  • Corect
    Dar de mult timp nu mai este totul dezvoltat in Germania...
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru