Porsche introduce ecrane de 10 inch pentru locurile din spate ale modelelor Macan, Cayenne şi Panamera

de Bogdan Mirică
Marti, 10.03.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pentru 3000 de euro, Porsche oferă acum două ecrane de 10 inch pentru pasagerii de pe locurile din spate. Ele pot fi comandate pe modelele Panamera, Macan şi Cayenne.

Porsche Exclusive, divizia de personalizare a constructorului din Stuttgart, a lansat un sistem multimedia pentru pasagerii de pe locurile din spate, disponibil doar pe Macan, Cayenne şi Panamera.

Tehnologia a debutat iniţial pe o ediţie specială a actualului Panamera, însă acum germanii au considerat că este timpul ca ea să poată fi comandată la scară largă. Clienţii vor plăti 3000 de euro pentru două ecrane de 10.1 inch, cu funcţie tactilă şi o rezoluţie de 1280x800 de pixeli.

Ecranele sunt montate pe tetierele scaunelor faţă şi vin conectate la un DVD player, la un suport de card SD, USB sau HDMI. Pe cele două ecrane pot fi proiectate filme simultan, printr-o conexiune WiFi. De asemenea, o video-conferinţă este posibilă prin folosirea camerei montate special. Nu lipsesc căştile fără fir, conectate prin Bluetooth şi un spaţiu de stocare intern de 32 de GB, oferit pe versiunea superioară a sistemului, care costă 3400 de euro.

Esential 3000 de euro costă instalarea ecranelor multimedia.
Pe lângă aceste îmbunătăţiri dedicate celor care călătoresc pe locurile din spate, Porsche oferă şi o nouă evacuare pentru versiunea Macan S Diesel.
Aceasta costă 2400 de euro şi oferă un sunet diferit. Din punct de vedere estetic, beneficiază de un finisaj cromat, argintiu sau negru.

Pentru cei care cumpără Cayenne, Porsche Exclusive oferă ca noutate un nou set de jante de 21 de inch Sport Classic, cu finisaj metalic argintiu sau Platinum.

Comentarii (3)

  • Televizoru
    Nu o sa vedeti in masina la mine niciodata televizoare, mai ales e scaunele din spate.
    Le urasc.
    4 8
  • dupa cum inteleg eu, 2 tablete de 10 inch, nici macar full hd, 3000 de euro??? imi iau un logan bun la mana a doua de naii astia ;))))
    9 2
  • Au ecran tactil , dar tot nu se justifica pretul
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru