Porsche prezintă ediția specială Style Edition pentru 718 Boxster și Cayman

de Tiberiu Safta
Miercuri, 02.11.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche a lansat o nouă ediție specială pentru modelele 718 Boxster și Cayman, numită Style Edition. Noua ediție aduce o nuanță specială, alături de grafice și elemente decorative exclusive.

Porsche 718 Boxster și Cayman, cele mai accesibile modele din gama constructorului german, primesc o nouă ediție specială, numită Style Edition. Noua ediție aduce o nuanță nouă, Rubystar Neo, o interpretare modernă a culorii care și-a făcut apariția la Porsche 911 din generația 964.

Chiar dacă noua culoare este disponibilă exclusiv cu noua ediție specială, clienții vor avea de ales și între alte nuanțe. În orice caz, noile Porsche 718 Cayman și Boxster Style Edition vor putea fi distinse ușor prin grafice speciale albe sau negre. Acestea constă într-o dungă vopsită pe capota portbagajului și într-o dungă laterală cu numele mărcii de la Stuttgart.

Noua ediție Style Edition aduce jante de 20 de inch vopsite în alb sau negru și cu emblema Porsche vopsită pe capacul din centrul roții. De asemenea, terminațiile evacuării sunt vopsite în negru și conțin numele mărcii vopsit în argintiu. Nu în ultimul rând, modelul 718 Boxster primește și o siglă cu numele său brodat pe acoperișul soft top.

În habitaclu, Style Edition aduce scaune îmbrăcate în piele neagră, tapițerie ce conține cusături contrastante albe, praguri interioare iluminate cu plăcuțe din oțel inoxidabil și sigla Porsche brodată pe tetiere.

Noua ediție specială Style Edition se bazează pe versiunile de bază ale lui 718 Boxster și Cayman.

Asta înseamnă un motor de 2.0 litri cu 4 cilindri, de 300 de cai putere și 380 de Nm. Asta se traduce printr-un sprint de la 0 la 100 de km/h în 5.1 secunde, pentru cutia de viteze manuală cu 6 trepte, respectiv 4.7 secunde dacă este aleasă cutia automată PDK cu 7 trepte. Indiferent de cutia de viteze aleasă, viteza maximă este de 275 de km/h.

În dotarea standard, Style Edition include: lumini de zi LED, faruri BiXenon, asistent parcare față și spate și cameră pentru marșarier, cruise control, oglinzi exterioare și interioare cu funcție anti-orbire, senzor de ploaie, compatibilitate cu Apple CarPlay, volan îmbrăcat în piele și încălzit, scaune încălzite și climă automată pe două zone.

Comenzile pentru noile Porsche 718 Boxster și Cayman Style Edition au fost deja deschise. Porsche nu a dezvăluit, în schimb, prețul de pornire al noii ediții speciale.

via Porsche

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru