Presa franceză: Luca de Meo va deveni noul CEO Renault

de Paul Cosma
Luni, 27.01.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Luca de Meo, fostul șef de la Seat, va deveni în curând noul CEO Renault, anunțul oficial urmând să fe făcut în această săptămână, potrivit informațiilor din presa franceză. Renault a refuzat să comenteze.

Renault pare tot mai aproape să numească o nouă persoană care să conducă destinele companiei, după problemele cu foștii șefi Carlos Ghosn și Thierry Bollore și interimatul lui Clotilde Delbos.

Potrivit ultimelor informații din presa franceză, fostul șef de la Seat, Luca de Meo, a primit “undă verde” din partea board-ului Renault pentru poziția de CEO.

Publicația Le Parisien susține că anunțul oficial va fi făcut în această săptămână, în timp ce Renault a refuzat să comenteze pe marginea subiectului.

La începutul lui 2020, Seat a anunțat că Luca de Meo a cerut rezilirea contractului, după ce acesta petrecuse patru ani la conducerea producătorului spaniol.

Via Automotive News

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru