Luca De Meo

Miercuri, 20 Martie | Industrie

Șeful Renault: 6.000-7.000 de euro, avantaj mediu de cost pentru mașinile făcute în China

În deja "celebrul" document intitulat Scrisoare către Europa, șeful Renault arată că avantajul mediu de cost al unui automobil de segment C, produs în China, este de 6.000-7.000 de euro, sau 25% din prețul total.
Marti, 19 Martie | Industrie

Șeful Renault, scrisoare către Europa: "Americanii stimulează, chinezii planifică, europenii reglementează"

Luca de Meo, șeful Renault și președintele Asociației Constructorilor Europeni de Automobile, a trimis o scrisoare către factorii de decizie din Europa. Documentul se concentrează pe un set de propuneri pentru viitorul industriei auto de pe Bătrânul Continent.
Vineri, 01 Martie | General

Șeful Grupului Renault confirmă discuțiile cu Volkswagen: front comun împotriva chinezilor

Luca de Meo, șeful Grupului Renault, a confirmat negocierile avute cu rivalii de la Volkswagen. Șeful grupului francez a menționat faptul că și-ar dori să creeze un fel de Airbus al industriei auto europene în lupta împotriva chinezilor.
Marti, 27 Februarie | Industrie

Producătorii auto din Europa nu contestă interzicerea motoarelor termice, în UE, din 2035

Președintele Asociației Constructorilor Europeni de Automobile (ACEA), Luca de Meo, a declarat că producătorii auto de pe Bătrânul Continent nu vor contesta interzicerea motoarelor termice, în UE, din 2035.
Joi, 01 Februarie | General

Șeful Renault: vrem o politică industrială care să apere Europa de companiile chinezești

Luca de Meo, șeful Grupului Renault și președintele Asociației Constructorilor Europeni de Automobile, a îndemnat la o nouă politică industrială în Europa. El a avertizat că industria auto europeană este pusă în pericol de companiile venite din China, dar și de Tesla.
Vineri, 24 Martie 2023 | Industrie

Șeful Renault: Toate mărcile europene au încetat dezvoltarea motoarelor termice noi

Luca de Meo, șeful Grupului Renault, este de părere că toți producătorii europeni de automobile au încetat să mai dezvolte motoare termice noi. De altfel, Renault va renunța la motoarele termice în 2030.
Miercuri, 11 Mai 2022 | Industrie

Șeful Renault: Trecerea prea rapidă la mașini electrice ar putea dăuna mediului înconjurător

Șeful Renault, Luca de Meo, este de părere că trecerea prea rapidă la mașini cu zero emisii ar putea dăuna mediului înconjurător. Nici șeful Volkswagen nu este de acord cu o strategie agresivă în acest sens.
Vineri, 03 Decembrie 2021 | Industrie

Șeful Renault: criza de semiconductori se va prelungi și în 2022

Criza mondială de semiconductori va afecta industria de automobile și în 2022, spune Luca de Meo, directorul general Renault. Grupul francez are în plan restructurarea unor uzine pentru a face față crizei.
Joi, 16 Septembrie 2021 | Interviu

Am stat de vorbă cu Luca de Meo, șeful Renault: „Avem dealeri care ne cer de 15 ani să relansăm Renault 5”

Am stat de vorbă cu Luca de Meo și am aflat că următorul model electric Renault va fi un SUV, dar și că există o presiune uriașă pentru relansarea lui Renault 5.
Miercuri, 08 Septembrie 2021 | Industrie

Șeful Renault exclude o fuziune cu Nissan

CEO-ul grupului Renault, Luca de Meo, exclude o fuziune cu partenerul japonez Nissan, la care Renault este cel mai mare acţionar, dar spune că este posibilă o mai mare cooperare între cei doi constructori de automobile.
Vineri, 30 Iulie 2021 | Economic

Grupul Renault revine pe profit în primul semestru din 2021

Grupul Renault a raportat vineri un profit net de 368 milioane de euro pentru primele şase luni din 2021, comparativ cu pierderile de 7.39 miliarde de euro din primul semestru din 2020.
Vineri, 09 Iulie 2021 | Industrie

Renault: “Efectele crizei de semiconductori vor fi resimțite până în 2022”

Șeful grupului Renault a avertizat că efectele crizei globale de aprovizionare cu semiconductori se vor resimţi până anul viitor, un avertisment care nu este unul de bun augur pentru revenirea producţiei de automobile.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 30 Iunie 2021 | Masini electrice si hibride

Renault va lansa 7 modele electrice noi până în 2025

Grupul Renault a anunțat că vrea să lanseze 10 modele electrice noi până în 2025, iar 7 dintre acestea vor fi produse sub logo-ul constructorului francez.
Miercuri, 12 Mai 2021 | Industrie

Renault și Nissan vor să folosească aceeași tehnologie a bateriilor pentru mașinile electrice

Renault și Nissan poartă discuții privind o colaborare care să ducă la scăderea costurilor prin folosirea unei tehnologii comune pentru bateriile mașinilor electrice, potrivit declarațiilor făcute de șeful producătorului francez.
Marti, 27 Aprilie 2021 | Industrie

Renault renunță la dezvoltarea unor noi motoare diesel

Renault nu va investi în dezvoltarea unei noi generații de motoare diesel și, în schimb, le va îmbunătăți pe cele existente, potrivit CEO-ului Luca de Meo.
Miercuri, 11 Noiembrie 2020 | Intern

Luca de Meo, CEO-ul Renault: "Marca Dacia are potențial uriaș și produce mulți bani"

Luca de Meo, noul CEO al Grupului Renault, susține că marca Dacia are un potențial uriaș și produce mulți bani. Oficialul afirmă că marca de la Mioveni ar putea fi introdusă pe noi piețe, acolo unde este loc sub Renault.
Joi, 10 Septembrie 2020 | Industrie

Noul CEO Renault pregătește o “renauluție”: reducerile de costuri ar putea să depășească planul inițial de 2 miliarde de euro

Reducerile de costuri la grupul Renault ar putea să depășească ținta inițială de două miliarde de euro, potrivit unui anunț făcut de CEO-ul Luca de Meo către angajați. Noul CEO spune că planul său de redresare, pe care îl numește “Renauluția”, trebuie să fie sprijinit de fiecare angajat al grupului.
Miercuri, 05 August 2020 | Modele noi

Luca de Meo anunță primele schimbări la Renault: francezii se concentrează pe design și pe lansarea de modele compacte

Renault va pune mai mult accent pe design și se va concentra pe dezvoltarea de modele compacte, care aduc profituri mai mari decât modelele subcompacte, potrivit noului CEO Luca de Meo.
Joi, 30 Iulie 2020 | Industrie

Luca de Meo, noul CEO Renault: "Dacia este un miracol. A venit momentul ca brandul să înflorească"

Luca de Meo, noul CEO Renault, compară evoluția Dacia cu un "miracol" și consideră că este momentul potrivit ca brandul de la Mioveni să "înflorească".
Luni, 22 Iunie 2020 | Industrie

Noul CEO Renault promite “redresarea” companiei: “Întotdeauna am ales provocările”

Luca de Meo își va începe mandatul de CEO Renault de la 1 iulie și promite acționarilor că va redresa compania, în ciuda problemelor actuale. “Întotdeauna mi-a plăcut să merg acolo unde există provocări,” a spus de Meo.

Tag-uri similare

Fiat, Alfa Romeo, Italia, Abarth, Marchionne, Luca De Meo
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru