Luca De Meo

Miercuri, 29 Ianuarie 2020 | Industrie

Oficial: Luca de Meo este noul CEO Renault

Renault a anunțat oficial că Luca de Meo este noul său CEO, confirmând informațiile din ultimele săptămâni. Noul CEO Renault își va începe mandatul abia de la 1 iulie 2020. Interimatul va fi asigurat în continuare de Clotilde Delbos, care ar urma să devină “mâna dreaptă” a lui de Meo din luna iulie.
Luni, 27 Ianuarie 2020 | Industrie

Presa franceză: Luca de Meo va deveni noul CEO Renault

Luca de Meo, fostul șef de la Seat, va deveni în curând noul CEO Renault, anunțul oficial urmând să fe făcut în această săptămână, potrivit informațiilor din presa franceză. Renault a refuzat să comenteze.
Miercuri, 08 Ianuarie 2020 | Industrie

Șeful Seat a demisionat: Luca de Meo are cale liberă către postul de CEO Renault

Seat a anunțat că șeful său, Luca de Meo, a demisionat din funcție, urmând să fie înlocuit imediat de directorul financiar. Demisia lui de Meo alimentează speculațiile conform cărora urmează să fie numit în poziția de CEO Renault.
Duminica, 15 Decembrie 2019 | Industrie

Renault i-ar fi oferit postul de CEO lui Luca de Meo, șeful Seat: cei doi constructori au refuzat să comenteze informația

Renault i-ar fi oferit postul de CEO lui Luca de Meo, șeful Seat, pentru următorii doi ani. Ulterior, Luca de Meo ar urma să devină președintele Alianței Renault-Nissan-Mitsubishi, potrivit surselor citate de presa spaniolă. Renault și Seat au refuzat să comenteze informația.
Joi, 12 Decembrie 2019 | Industrie

Presa franceză: board-ul Renault vrea ca noul CEO să fie Luca de Meo, actualul șef de la Seat

Board-ul Renault vrea ca noul CEO al companiei să fie Luca de Meo, actualul șef de la Seat, acesta fiind preferat în dauna lui Patrick Koller, CEO Faurecia, potrivit informațiilor din presa franceză. Luca de Meo ar fi obținut sprijinul guvernului francez pentru a ocupa poziția de CEO Renault.
Duminica, 17 Noiembrie 2019 | Industrie

Presa franceză: șeful Seat, Luca de Meo, este favorit să devină noul CEO de la Renault

Șeful Seat, italianul Luca de Meo, este principalul favorit să devină noul CEO de la Renault, conform informațiilor apărute în două publicații franceze. Pe lista favoriților pentru același post se mai află și Didier Leroy, “numărul doi” din Toyota.
Luni, 03 Octombrie 2016 | Modele noi

Seat a prins gustul SUV-urilor: Arona se numește viitorul crossover care va lupta cu Nissan Juke și Peugeot 2008

Președintele Seat a confirmat numele unui viitor SUV de mici dimensiuni, programat să debuteze anul viitor. Acesta se va numi Arona și se va bate cu Nissan Juke.
Vineri, 25 Septembrie 2015 | Industrie

Reforma Volkswagen: Șeful Skoda va avea grijă de America de Nord, apar primele demiteri, iar brandurile vor avea mai multă independență

Consiliul de conducere Volkswagen a stabilit o serie de măsuri importante pentru reformarea Grupului Volkswagen. Piața de dincolo de Ocean se redefinește, iar șeful de vânzări și marketing este demis.
Miercuri, 30 Iunie 2010 | General

"Pentru a vinde 500.000 de unităţi, Alfa ar trebui cumpărată de VW"

Este declaraţia unui analist auto, care consideră că succesul brandului italian nu va putea fi atins sub umbrela grupului Fiat. Volkswagen nu pare a fi însă interesat de Alfa Romeo.
Luni, 12 Ianuarie 2009 | Industrie

Seful Alfa Romeo si Abarth paraseste Fiat Group

Automotive News anunta astazi ca Luca de Meo, CEO Alfa Romeo si Abarth, va parasi Fiat Group pentru a se dedica altor oportunitati.

Tag-uri similare

Fiat, Alfa Romeo, Italia, Abarth, Marchionne, Luca De Meo
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru