Renault i-ar fi oferit postul de CEO lui Luca de Meo, șeful Seat: cei doi constructori au refuzat să comenteze informația

de Paul Cosma
Duminica, 15.12.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault i-ar fi oferit postul de CEO lui Luca de Meo, șeful Seat, pentru următorii doi ani. Ulterior, Luca de Meo ar urma să devină președintele Alianței Renault-Nissan-Mitsubishi, potrivit surselor citate de presa spaniolă. Renault și Seat au refuzat să comenteze informația.

Șeful Seat, Luca de Meo, pare tot mai aproape să devină noul CEO de la Renault, conform informațiilor din mai multe publicații internaționale.

Ziarul spaniol La Vanguardia citează surse care susțin că Renault i-ar fi oferit postul de CEO lui Luca de Meo pentru următorii doi ani. Ulterior, acesta ar urma să devină președintele Alianței Renault-Nissan-Mitsubishi. Renault și Seat au refuzat să comenteze informațiile apărute în presa spaniolă. 

De curând, presa franceză a scris că actualul șef de la Seat ar fi obținut șprijinul board-ului și al guvernului francez pentru a conduce destinele Renault.

Renault se află în căutarea unui CEO permanent încă din luna octombrie, după înlăturarea lui Thierry Bollore.

Via Reuters

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru