CEo Renault

Miercuri, 29 Ianuarie 2020 | Industrie

Oficial: Luca de Meo este noul CEO Renault

Renault a anunțat oficial că Luca de Meo este noul său CEO, confirmând informațiile din ultimele săptămâni. Noul CEO Renault își va începe mandatul abia de la 1 iulie 2020. Interimatul va fi asigurat în continuare de Clotilde Delbos, care ar urma să devină “mâna dreaptă” a lui de Meo din luna iulie.
Luni, 27 Ianuarie 2020 | Industrie

Presa franceză: Luca de Meo va deveni noul CEO Renault

Luca de Meo, fostul șef de la Seat, va deveni în curând noul CEO Renault, anunțul oficial urmând să fe făcut în această săptămână, potrivit informațiilor din presa franceză. Renault a refuzat să comenteze.
Miercuri, 08 Ianuarie 2020 | Industrie

Șeful Seat a demisionat: Luca de Meo are cale liberă către postul de CEO Renault

Seat a anunțat că șeful său, Luca de Meo, a demisionat din funcție, urmând să fie înlocuit imediat de directorul financiar. Demisia lui de Meo alimentează speculațiile conform cărora urmează să fie numit în poziția de CEO Renault.
Duminica, 15 Decembrie 2019 | Industrie

Renault i-ar fi oferit postul de CEO lui Luca de Meo, șeful Seat: cei doi constructori au refuzat să comenteze informația

Renault i-ar fi oferit postul de CEO lui Luca de Meo, șeful Seat, pentru următorii doi ani. Ulterior, Luca de Meo ar urma să devină președintele Alianței Renault-Nissan-Mitsubishi, potrivit surselor citate de presa spaniolă. Renault și Seat au refuzat să comenteze informația.
Joi, 12 Decembrie 2019 | Industrie

Presa franceză: board-ul Renault vrea ca noul CEO să fie Luca de Meo, actualul șef de la Seat

Board-ul Renault vrea ca noul CEO al companiei să fie Luca de Meo, actualul șef de la Seat, acesta fiind preferat în dauna lui Patrick Koller, CEO Faurecia, potrivit informațiilor din presa franceză. Luca de Meo ar fi obținut sprijinul guvernului francez pentru a ocupa poziția de CEO Renault.
Luni, 18 Noiembrie 2019 | Industrie

Președintele Renault: “Vom avea în curând o listă scurtă de candidați pentru postul de CEO, dar nu este nicio grabă”

Renault va avea în curând o listă scurtă de candidați pentru postul de CEO, însă nu se va grăbi să ia o decizie în acest sens, a declarat președintele constructorului francez. “Dacă vom selecta o persoană până la sfârșitul anului, foarte bine. Dacă nu, nu este nicio problemă,” a spus Jean-Dominique Senard.
Duminica, 17 Noiembrie 2019 | Industrie

Presa franceză: șeful Seat, Luca de Meo, este favorit să devină noul CEO de la Renault

Șeful Seat, italianul Luca de Meo, este principalul favorit să devină noul CEO de la Renault, conform informațiilor apărute în două publicații franceze. Pe lista favoriților pentru același post se mai află și Didier Leroy, “numărul doi” din Toyota.
Miercuri, 16 Octombrie 2019 | Industrie

Francezii caută un nou CEO pentru Renault: “Experiența este mai importantă decât naționalitatea”

Renault este în căutarea unui CEO permanent, iar guvernul francez susține că, în acest caz, “experiența în redresarea unei companii este mai importantă decât naționalitatea”.
Joi, 10 Octombrie 2019 | Industrie

Francezii pregătesc restructurarea conducerii Renault: surse din guvern spun că soarta CEO-ului nu a fost încă stabilită

Franța pregătește o restructurare a conducerii Renault, potrivit unor surse guvernamentale, care spun că soarta CEO-ului Thierry Bollore nu a fost încă stabilită.
Miercuri, 09 Octombrie 2019 | Industrie

Presa franceză: șeful Renault, Thierry Bollore, ar putea fi demis pe fondul relației tensionate cu Nissan

Thierry Bollore, CEO-ul Renault, este în pericol să fie demis în contextul relației tensionate cu Nissan, potrivit informațiilor apărute în două publicații franceze. Bollore este văzut drept un protejat al lui Carlos Ghosn, fostul șef de la Renault și Nissan, fapt ce i-ar deranja pe japonezi.
Vineri, 30 Aprilie 2010 | Industrie

Carlos Ghosn va candida pentru un nou mandat de conducere

Carlos Ghosn va solicita astazi prelungirea mandatului sau in cadrul consiliului director Renault. Tot astazi, oficialii vor face publice detaliile aliantei cu Daimler.

Tag-uri similare

Carlos Ghosn, CEo Renault, presedintele renault, Carlos Ghosn Renault, Renault si Daimler
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru